На 39 още не съм бил с жена!

промоции

25-11-har2
Приятел ми предложи да ме черпи с проститутка, обмислям го

Всички знаете, че има един такъв филм: „40-годишния девственик“. Повечето хора го възприемат като комедия и навярно си мислят, че това е някаква измислица и няма как да се случи в реалния живот. Истината обаче е, че има и такива, които си остават девствени на 40 години – аз съм на 39 и още не съм бил с жена. Така че както е тръгнало, най-вероятно и на 40 ще е така, защото рожденият ми ден идва след четири месеца.

И аз не знам какъв ми е точно проблемът. Имам приятелки жени и не мога да кажа, че не мога да контактувам с жените. С някои дори се виждаме, можем да си говорим по цяла нощ и очевидно им е забавно с мен. Не съм и грозен.

Със сигурност съм хетеросексуален и винаги са ме привличали само жени. От всичко изброено, не би трябвало да има каквито и да е пречки ако не да имам сериозна връзка, поне да не съм девствен на тези години. Но… нещо винаги става, нещо попречва и никога не мога да стигна до края.

Приятелите ми навярно подозират, че има нещо нередно с мен, макар и разбира се, да се правят, че не забелязват. Аз понякога си измислям по някой сексуален подвиг, тъй като трябва да кажа нещо, дали ми вярват е друг въпрос. Онзи ден един приятел къде на шега, къде на сериозно, ми предложи за рождения ден да ми поръча проститутка. И аз, честно казано, се замислям – дали пък ако мина най-после по реда си, па макар и с проститутка, няма да се отпушат нещата?

В.В., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар