Най добрата ми приятелка е бременна… от гаджето ми!

drrr
Обеща като роди да ни даде детето и да изчезне

И така с най добрата ми приятелка живеем още от университета заедно. Познаваме се от един международен лагер в Германия. Веднага си допаднахме, а след 2 години писане на дълги писма и двете отидохме да учим в един и същи университет в Германия, където живеем и до днес.

Тя е от Полша и през тия години дори когато съм била на гости в чуждата страна се чувствах вкъщи, същото беше и с нея!

От два месеца живея с приятеля си, той е италианец и ни беше колега, дотогава живеех с най – добрата си приятелка!

И така години наред всички си живеем щастливо… и така до преди два дни когато двамата хубостници ми сервираха новината – тя била бременна (аз разбира се зарадвах), но от моето гадже!!!!!

И двамата казват че е грешка и че ме обичат и не искат нищо да се променя, а тя не иска това бебе!

Тук трябва да ви кажа, че аз отдавна си мечтая за бебе, а ето го и най-странното от всичко – тя е съгласна да роди бебето и да ни го даде ние да го гледаме, казва, че никога няма да се бърка и да гледа на това дете като на свое, а приятелят ми, колкото и да се опитва да скрие от мен, е ужасно щастлив, че ще става татко, виждам го в очите му и знам, че няма нещо, което да иска повече от това да имаме дете за което да се грижим двамата!

Не съм сърдита за изневярата – винаги сме имали отворена връзка и на двамата това не ни е пречело никога, защото се обичаме повече от всичко на света, но не знам дали ще мога да се справя с това… Пък и от много време се опитвам да имам бебе и не става какво да направя ?

Моля ви посъветвайте ме, защото толкова съм затънала във всичко, че не мога трезво да преценя нещата!

Д.Д., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар