Как да обичаме повече себе си?

Днес дамите са свободни, еманципирани, носят на гърба си отговорността за големи фирми и се справят с всеки аспект на живота.

И в цялата тази лудница и претоварено ежедневие те от време на време поглеждат към себе си и тогава разбират, че нещо липсва. Парченцето от пъзела, което да доведе до пълно щастие, понякога е точно под носа ни, но въпреки това не достигат сили, за да го видим. Затова на помощ идва външната и любяща

кралица

Кралица в любовта

подкрепа на жени, които организират курсове за дами.

Едни от тях учат на увереност, други – на палави трикове под юргана, но в основата на всички е идеята за обич към самия теб.

Стъпка

Едно от предложенията в мрежата е с име „Аз съм скъпа жена – от пепеляшка в кралица“. Представлява онлайн обучение, строго специализирано за дами. Там лекторката приканва нежния пол да се замисли над отношението, което получава от околните.

„Замисляли ли сте се, че често към нас се обръщат със „скъпа“. Наистина ли сме скъпи? Наистина ли се чувстваме такива и получаваме онова отношение към себе си като към нещо ценно и важно“, гласи поканата за виртуално обучение.

По време на курса ще имате възможност да обърнете внимание на ограниченията, които сами сте си поставяли през целия си живот до момента. А крайният резултат да е едно изцяло ново себеусещане и наистина да започнете да приемате себе си като скъпа.

Надгражда

След като поразчистите емоционалните грижи, е време да активирате истинската женска енергия в себе си. Той пък е под надслов „Гейши – 2“ и също излиза 197 лв. Организаторите обещават да ви открият нови хоризонти.

„Това е пълното преоткриване на своята сила и своята същност, това е танц, това е движение, това е рязко развитие нагоре“, приканва страницата. В програмата е заложено да се обсъдят архетиповете, които влияят на характера.

Води се борба със сенки и страхове, които блокират много женската мощ, която всяка нежна половинка притежава. По време на курса са предвидени много танци и споделяния, пише „Телеграф“. И понеже част от идеята на това обучение е как да се изразяват чувства, ще ви бъдат нужни възглавници, които да налагате.

Задоволство

Третото онлайн предложение е посветено на връхната точка в удоволствието, наречено „Сексуална терапия“.

Тук обсегът е малко по-широк, защото уроците са пригодени както за индивидуално ползване, така и за двойки.

Терапията е с цел да помогне на дамите да развихрят своите фантазии, да освободят тигриците в себе си и тотално да главозамаят половинките си. Що се отнася до двойките като общо, то е полезно да преминете курса с мъжа до вас, за да си върнете страстта и да се научите как качествено да си доставяте взаимно удоволствие. В часовете ще получите и умения по тантричен секс, напътствия как да тренирате вагините си и как да се стимулира работата на простатата.

Що се отнася до последния сеанс, организаторите препоръчват да имате партньор, защото ще получите практически съвет какво да правите, за да достигнете удоволствие. За да стигнете до края обаче, още в началото трябва да се бръкнете със 179 лв.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар