Хороскоп на всички зодии за октомври, ноември и декември

промоции

Вижте какво ви обещават звездите за всеки месец до края на годината. Юпитер навлиза във Везни, астралния знак на хармонията. Идва време за творчество и комуникаия в атмосфера на хармония и разбирателство.

Зодиите

Зодиите

ОВЕН

21 март – 21 април

Нови проекти на хоризонта

Интелигентен подход, ясни цели – ако се придържате към тези правила, ще изживеете вдъхновяващи моменти и ще създадете солидни връзки. Авторитетът ви расте, всички врати се отварят пред вас.

Октомври

Комбинирайки компетентност и чар, вие удвоявате шансовете си за успех. От 19 октомври нататък Венера ви напътства в професионалните контакти и любовните връзки, чувствате свръхенергия в себе си. От 8 до 24 октомври Меркурий ще се опита да всее безредие във финансите ви. Ще се наложи да следите за всяка стотинка.

Ноември

Вашата интуиция не ви подвежда. След 10 ноември предприемате амбициозен проект, който ще ви доведе до пробив в определена област. От 1 до 12 ноември отгатвате предварително желанията на любимия човек и ги удовлетворявате с радост. Ако сърцето ви все още е самотно, нещо ще ви подскаже, че сте по­паднали на човек, с когото бихте могли да имате сериозна връзка.

Декември

Венера и Марс подсилват вашата любознателност, обхваща ви желание за промени, за нови посоки в живота ви. Ще трябва да намирате повече време за любовната си връзка – това може да се окаже малко трудно, но ще бъдете добре възнаградени.

Юпитер ви съветва

Действайте с повече дипломатичност, за да постигнете целите си. Овладявайте навреме емоциите и преценявайте трезво ситуацията.

ТЕЛЕЦ

22 април – 21 май

Радостен дух, щастливо сърце

Много ловко залагате на дейности, които подсигуряват бъдещето ви. Ако работите упорито, Юпитер ви обещава истинско удовлетворение и в работата, и в любовта.

Октомври

Първо трябва да „прочистите“ съзнанието си и да оставите грижите настрани. Осигурете си време за удоволствия и общуване с вашите близки. От 1 до 17 ок­томври Венера ви готви любовни изненади – ново запознанство ще ви въодушеви, но после бързо ще изстинете. Между 25 и 31 октомври ще се водят преговори по договор, който ви засяга пряко, но подписването му не е сигурно.

Ноември

Завършва един цикъл и вие сте доволни да затворите страницата. Венера и Марс ви съветват да изчакате, преди да се насочите към нов проект. Меркурий си играе с нервите ви между 1 и 12 ноември заради практични въпроси, които все още не намират отговор. Любовта ви е силна, любимият човек – предан и стабилен.

Декември

Този месец Меркурий смесва интелигентност и кураж, за да ви поведе към конкретни резултати. Между 3 и 19 декември има вероятност да постигнете висок пост или повишение на заплатата, но ще трябва да бъдете много активни. В любовта заменете рутината с авантюристичен дух и пикантни изненади.

Юпитер ви съветва

Времето е ваш съюзник, но вие отделяте по-голямата част от него за вашите близки вместо за професионалните си проекти. Обърнете тенденциите.


БЛИЗНАЦИ

22 май – 21 юни

Вдъхновение

Сатурн възпира подема ви, но Юпитер се справя с това, като ви дарява със силна енергия – уловете нейната мощна вълна и я използвайте, за да творите, предприемате, обичате…

Октомври

Получавате неочаквани доказателства за чувствата, които предизвиквате у околните – симпатия, любов, луда страст. Ако все още сте сами, между 8 и 24 октомври Меркурий ще ви поведе към приятно запознанство, може би на работното място. За двойките настъпва момент на нежно разбирателство. Професионалните ви качества са високо ценени.

Ноември

Сатурн не е казал последната си дума и въпреки позитивното влияние на Юпитер от вас се изискват големи усилия, силна мотивация и упоритост, за да удържите на ритъма на живота.

Между 13 и 30 ноември Меркурий ви подвежда да губите време в празни приказки. Избягвайте продължителните дискусии, които не водят към нищо. За сметка на това изразявайте смело любовта си.

Декември

Нещата се ускоряват. Марс и Венера подкрепят проектите ви. Вашите близки са до вас и ви оказват помощ, когато това е нужно. От 8 до 31 декември Венера планира пътуване – любовно, служебно или с приятели, по време на което можете да срещнете следващата си любов. Имате нужда да преосмис- лите живота си, да си починете душевно, да мечтаете и да медитирате.

Юпитер ви съветва

Мъглявината около вас се разсейва при условие, че държите правилната посока. Бъдете издръжливи, използвайте таланта си да общувате и останете здраво стъпили на земята – така ще достигнете до целите

си.

РАК

22 юни – 22 юли

Нови карти в ръцете

Интуицията ви подсказва, че имате шанса да промените живота си. Преминавате през различни етапи, които утвърждават авторитета ви.

Октомври

Между 1 и 18 октомври трупате информация, мотивация и вдъхновение, преди да вземете важно решение. Близките ви се тревожат и дискусиите с тях са доста емоционални. Внимавайте с Марс, който е склонен да налива масло в огъня и може да предизвика спорове по материален въпрос. Обмислете позицията си в спокоен момент и решението ще дойде.

Ноември

Дори и това да не се харесва на всички, вашите желания са най-важното за вас. От 13 до 30 ноември предприемате дръзки инициативи в работата, въвеждате нови методи, които не се приемат винаги с възторг. Между 1 и 12 ноември Меркурий ви дава добри съвети за инвестиции. В любовта обаче не проявявате стабилност, настроенията ви се менят, чувствата също.

Декември

Меркурий поставя пред вас препятствия, които ви стресират. Помощта на вашите близки ще ви бъде особено полезна между 20 и 31 декември. В работата постигате признание, но не и парично удовлетворение. Необвързаните не могат да се оплачат от липса на забавления и флиртове. Обвързаните предприемат любовно бягство за двама.

Юпитер ви съветва

Вашата дейност се разраства.

Ако приемете помощта на близките си и ги посветите във вашите проекти, имате всички шансове да постигнете отлични резултати.

ЛЪВ

23 юли – 22 август

Очаква ви победа

Прецизното съчетаване на тактичност, авторитет и инициативност ви отваря пътя към успеха. Вашата креативност е освободена, предизвиквате професионален интерес. Не пропускайте момента!

Октомври

Юпитер ви въодушевява и издига високо в небето. Дребните пречки няма да ви спрат по пътя към желания пост или проект. Около 8 октомври се появява и финансова помощ. Нямате много време за любимия човек, но ще съумеете да го уверите в чувствата си.

Ноември

Не ви е много лесно да пробиете с лакти затлачванията по професо- налния ви път. Успявате да подпишете договор, но условията в него са далеч от това, което сте желали. За щастие, Венера обръща нещата във ваша полза и след 13 ноември Меркурий ви помага да се приближите до целта си. В любовта получавате доказателства за привързаността на партньора – подарък, изненада или любовна декларация.

Декември

Добре е да имате пориви, но не и да действате импулсивно. Настроението ви е нестабилно, казвате излишни неща, за които после ще съжалявате. До 19 декември се люшкате между Марс, който ви кара да реагирате спонтанно, и Юпитер, който е по-разумен. И в любовта стигате до трудни ситуации поради вашата словесна несръчност, която изглежда като агресия. Погрижете се за нервите си.

Юпитер ви съветва

Имате свобода на действие, но тя ще ви донесе успех само ако не се отклонявате от пътя си. Вслушвайте се по-често в своя вътрешен глас.

ДЕВА

23 август – 22 септември

Позитивен обрат

Добивате все по-голяма увереност в собствените си сили. Идва моментът да защитите новите си проекти.

Октомври

Сбогом на колебанията, Марс ви подкрепя да отидете до края на начертаните проекти. Между 1 и 18 октомври близки, приятели и колеги ви помагат да достигнете по-бързо до целта. Финансите ви са стабилни благодарение на вашия здрав разум. Любов ще получите, ако отворите очите, сърцето и обятията си за нея. Продължавате да печелите обожатели с кокетност, чувство за хумор и предизвикателност.

Ноември

Планетите създават около вас атмосфера, благоприятна за забавления и удоволствия. Между 1 и 12 ноември можете да разчитате на голяма сума пари. В същия период Марс ви предоставя нови професионални възможности, след което Венера изпълнява желанията на сърцето ви – нова любов, романтично пътуване, всичко, което си пожелаете.

Декември

Колкото по-позитивно се отнасяте към настъпващите промени, толкова по-лесно продължавате напред. От 8 декември нататък Венера поставя свободата ви над любовния ангажимент – това е тест за взаимното доверие между вас и вашия партньор. До 21 декември Слънцето отваря пътя ви към нови професионални проекти и печалби.

Юпитер ви съветва

Вашата съдба е е ръцете ви – въпреки че сте свикнали да живеете по правилата, по-добре ги нарушете, за да изживеете нови емоции и откриете неподозирани сили в себе си.

Останалите зодии очаквайте следващата седмица от „Журнал за жената“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар