4 грешки в макиажа, които състаряват

Редица повтарящи се грешки в макиажа не само състаряват, а предизвикват комичния клоуновски ефект

гримиране
И ако на 18 г. не обръщаме внимание, то на 30 те са нежелателни.

1. Избор на тъмно червило. С годините устните губят своята сочност и изтъняват, а тъмното червило ги прави още по-тънки. Затова изберете червило в розова гама, което ще създаде илюзия за по-секси устни. Ако добавите и блясък, ще станат още по-пищни.

2. Много тъмна или светла основа. И в двата случая ще стои неестествено. За да се убедите, че сте избрали правилния цвят, при покупката на тонално средство го нанесете на лицето, а не на сгъвката на ръката. Цветът трябва да съответства на вашия тен.

3. Не отделяте внимание на веждите. С годините стават все по-редки, особено ако ги почиствате с пинсета. А и модата се мени. Затова нека специалист им придадете правилната форма. При положение, че се нуждаят от „сгъстяване“, работа ще свършат тъмни сенки за вежди или моливът, един тон по-светъл от естествените косъмчета. И още една идея – използвайте балсам за устни, ако косъмчетата растат в различни посоки.

4. Неправилен тон руж – тъмен или кафеникав. В никакъв случай не го правете, защото придава уморен вид на лицето. Яркият тон е по- жизнерадостен и е идеален избор за всяка възраст. Но не на прах, а кремообразен, защото дава допълнителна влага на кожата. Руменината трябва да е на точното място. Ако начертаете два червени кръга на върха на скулите, ще стои смешно. Сложите ли ги много по-ниско от скулите – лицето ще посърне. Усмихнете се и нанесете ружа непосредствено под скулите от под центъра на окото в посока нагоре.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар