Как да изглеждаме по-млади с подходящ грим?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Въпреки че годините напредват, има как да ги надхитрим с подходящ грим

grim
Как да върнем свежестта и младостта на лицето си с няколко трика, ни съветва от страниците на „За жената“гримьорът Александра Йорданова

ОСНОВА

За да изглежда лицето ни по-свежо и младежко, преди нанасяне на грима е добре да поставим основа. Тя подготвя кожата, така че гримът да се нанася по-лесно, изглажда фините бръчки, подхранва и овлажнява. Може да изберете вариант за изглаждане на кожата и минимизиране на порите, против зачервяване, за стягане на порите и матов ефект, със слънцезащитен фактор, с хиалуронова киселина.

ФОН ДЬО ТЕН

За нанасянето му използвайте пръстите си. Така с помощта на топлината на кожата продуктът се нанася по-добре и стои по-естествено. За да изглежда лицето по-свежо, изберете пудра и фон дьо тен с отразяващи светлината частици. Желателно е пудрата да е
прахообразна и да се нанася много малко от нея с пухкава четка от естествен косъм. Така ще се разнесе равномерно и няма да има излишен продукт по лицето. За по-здрав и свеж вид използвайте кремообразен руж, който ще овлажни кожата. Препоръчителни са топлите цветове като златисто, розово или праскова.

Ако имате тъмни кръгове под очите, не използвайте жълт коректор. Той ще придаде на кожата сив или зеленикав оттенък. Най-подходящ е коректорът в прасковен цвят и този с по-лека текстура, за да избегнем подчертаването на бръчиците около очите.

ОЧИ

Сменете черната спирала с кафява. Може да се постави съвсем тънка линия по горния клепач отново в кафявата гама. Долният клепач се запазва светъл. За да прикрием под- пухналостта на очите, може да поставим кафява матова сянка в гънката на окото. Това ще даде дълбочина на очите. Съветвам да не се използват блестящи сенки. Те ще подчертаят още повече несъвършенствата и фините бръчици ще станат още no-видими. Подчертайте веждите със сенки за по-лек и естествен вид.

УСТНИ

С годините устните стават сухи и изглеждат по-тънки. Затова съветвам да се избягват прекадено тъмните червила. По-подходящи са светлите тонове, както и използването на гланц за повече обем.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар