Ето как да се превърнете в истинска тигрица в мъжките очи!

промоции

Без да се налага да използвате предизвикателен грим или облекло…

Привлекателна жена

Привлекателна жена

Има жени, след които мъжете се обръщат и жадно не свалят поглед. А нито са облечени в оскъдни дрешки, нито блестят с неземна красота. В същото време пищни хубавици не предизвикват такъв ефект. Защо става така? Причината е не в това как изглеждаме, а в това как въздействаме на околните, твърдят италиански психолози. Според тях този ефект не зависи от природните дадености, нито от предизвикателната визия, а от харизмата. Но има няколко изпитани трика, които ще ви помогнат да изглеждате така, че мъжете да се обръщат след вас.

Походка

Тя е едно от първите неща, които мъжете забелязват, разминавайки се с дадена жена. Ако дамата не върви изправена, криви крака, размахва ръце като вятърна мелница или е забола нос в земята, надали ще я забележат. Но гъвкавата походка на пантера ще фиксира на мига техния поглед. За целта стойката трябва да бъде задължително изправена, гръбначният стълб и шията – изпънати, а брадичката да сочи съвсем леко нагоре. Не бива обаче да се движите сякаш сте глътнали дъска. Ханшът трябва да извършва изящни и в същото време деликатни въртеливи движения, сякаш е „закачен“ за талията, но без да изглежда прекалено предизвикателно. И една хитрост: ще овладеете много лесно тази походка, ако у дома потренирате, балансирайки с дебела книга върху главата и задължително на високи токчета. Носете при възможност токчета и навън, тъй като те правят походката пo-секси, дори и да не са 12-сантиметрови.


Поглед

Според различни статистики близо 70% от мъжете поглеждат първо очите на дамата и едва след това забелязват други неща от нейната физика. Секси погледът в никакъв случай не е предизвикателен. Това плаши мъжете, твърдят френски психолози. Мъжете обичат да бъдат обгрижвани, да се чувстват уютно в компанията на жената. Затова погледът трябва да изпра ща не откровен сексуален заряд, а по-скоро нежност и чувственост. Те трябва да гадаят и очакват с нетърпение онова, което евентуално жената би им дала, а не да го виждат изписано в очите й. С малко тренировки пред огледалото ще уловите онзи тайнствен поглед, който би развълнувал мъжете, без да ги провокира директно.

Усмивка

Дори и несъвършеното лице се озарява и засилва от усмивката. Американски учени твърдят, че усмивката на жената е нейното най-силно оръжие, с което може да постави на колене всеки мъж. Знаете ли защо е така? Това е просто въпрос на химия. Усмивката задвижва мускулите на лицето, а те от своя страна стимулират определени химически субстанции в мозъка, които отговарят за чувството за благополучие. И съответно мъжете отсреща възприемат жената като приятел, като човек, който ще им гарантира спокойствие, като бъдещ партньор в живота. А и нека си признаем честно: никой не харесва вечно намръщени хора, нали?

Аромат

Миризмите са може би най-древното средство, което открай време хората са използвали за сексуално въздействие и контрол над противоположния пол. По принцип всеки от нас има своя уникална естествена миризма, която според канадски експерти няма как да бъде прикрита напълно, с който и да е аромат. Има мъже, които се възбуждат точно от този мирис. Други харесват изкуствените аромати. Но има едно златно правило – никога не прекалявайте и не се къпете в парфюм. Това категорич­но отблъсква мъжете. Силната миризма им действа натрапчиво и антисексуално. Но няколко капки парфюм на местата, където кръвта „тупти“ под кожата, са в състояние да възбудят мъжа. И една хитрост: понякога се получава особена, специална „сплав“ между жената и даден парфюм. Когато откриете своя аромат, по-добре не му изневерявайте с друг, ако целта ви е да уловите нечие сърце. Другите оставете за деловото ежедневие или срещите с приятелки.

Коса

Къса, дълга, права, къдрава, събрана на кок или разпусната по рамене­те… Всъщност за мъжа това няма никакво значение. Мъжете обожават женската коса, напомнят италианските психолози. Но не всяка, а здравата, лъскава, гъвкава, „тежка“ коса. Те свързват подсъзнателно нейния вид със здравословното състояние на жената. Щом косата е здрава и лъскава, то означава, че жената е в състояние да износи евентуална бременност и отгледа потомство. А това мигом я прави подходящ обект за съвкупление и съответно – много секси в очите на мъжа. Затова – полагайте специални грижи за косата си, тя е вашата визитна картичка.

Разговор

Мъжете оценяват жените, които са способни да водят разговор на различни теми, а не само за сезонните намаления в мола. Да, чашата червено вино и приглушената светлина са достоен съюзник в съблазняването. Но ако няма какво толкова да му кажете, той бързо ще се отегчи и ще потърси друг обект на желание. Жената е по-секси, ако умее не просто да изглежда красива, а и да се изразява красиво, казват френските психолози. Нищо не пречи, преди среща с мъжа на мечтите, да се поинтересувате какво го влече и да попрочетете малко повече за любимите му занимания. Така ще има за какво да си говорите, докато се гледате влюбено в очите.

Гледате се в огледалото и не харесвате бръчките си? Ето спасението! (рецепти от народната медицина)

Има ли още хора, които харесват кльощави жени?

Мъжете харесват закръглените форми!

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар