Освежете лицето след морето с тези избелващи маски

Сега е моментът да изравним тена и освежим кожата с избелващи маски, ако са се появили петна или лунички

maska
Добре е да ги тушираме, защото иначе от силното слънце ще станат по-видими.

Смесете 1 с.л. извара, един разбит на пяна белтък и 5 капки кислородна вода (3-процентов разтвор) до гъста каша. Нанесете на лицето и шията с леки масажни движения. Оставете 20 минути. Изплакнете се с хладка вода.

Освен че ще се избели, мазната кожа и ще се подсуши с каолин. Към 4 с.л. бяла глина добавете Юг цинков окис (от аптеката). Гребнете 1 ч.л. от сместа и я размийте с кислородна вода (3%). Нека действа 15-20 минути. За мазна кожа може да изстискате сока на един лимон и да разредите с вода в съотношение 1:2.

Всеки ден обтривайте лицето с този лосион.

Нормална кожа се третира с 1 с.л. хлебна мая (дрожди) и 1 ч.л. кислородна вода. Лицето се намазва за 10-15 минути и после се почиства с влажен памук.
Всеки тип кожа се чисти с 2 с.л. хлебна мая, 1 ч.л. лимонов сок и прясно мляко. Нанася се на лицето с памук за 20 минути. Измива с топла вода. Накрая за свежест се прави студен компрес или лицето се обтрива с лед.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар