Ако сте с очила, през 2016-та трябва да се гримирате ЕТО ТАКА!

Някои дами смятат, че са секси с очила

грим очила
Други пък се оплакват, че ги състаряват. Каквото и да си мислят, рамките на очилата привличат погледите на околните. При късогледство, съветват визажистите, гримът трябва да е по-интензивен, защото очите оптически изглеждат по-малки. А при далекогледство ограничения няма.

Очите зад очилата ще са по-изразителни с черна очна линия и спирала за обем, а не за удължаване на миглите, за да не цапат стъклата и матови сенки.

Първата крачка е да хидратирате кожата и после да я изравните с фон дьо тен, най-добре прахообразен. Нанесете коректор под очите с един тон по-светъл, защото стъклата хвърлят сянка. Подчертайте веждите, за да не останат на заден план, защото те пък слагат „рамки“ на очилата. Ако не са толкова гъсти или са светли, използвайте сет за вежди – с молив и гел.

Необходима е хармония между палитрата грим и цвета на рамката. По-неутралните цветове на рамката се комбинират с наситен грим и обратно. Тъмната изисква нежни нюанси в розово, сиво и телесен цвят, а червилото е яркочервено. При червена рамка макиажът е светлосив или бежов с ярко червило, а при синята – сивосини и антрацитни сенки със светлорозово или цикламено червило.

Металната рамка се съчетава със синьо-зелени сенки и яркорозово червило. Когато е по-тънка, може да си позволите по-драматичен грим.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар