Попаднах в жесток капан, от който няма измъкване

В това положение се намирам от две години и като че ли не виждам изход

капан

В това положение се намирам от две години и като че ли не виждам изход

Само на 17 години съм, а попаднах в жесток капан, от който имам чувството, че няма излизане.

Макар да съм на крехка възраст преживях редица любовни разочарования и се отчаях от живота. Опитвам се да се преборя и да изляза от този капан, но честно казано не виждам изход.
Моля, всеки, който е преживял подобно нещо да ми даде съвет.

В това положение се намирам от две години. Не минава ден, в който да не съм изпил огромно количество алкохол. Зная много добре, че това няма да ми помогне, но явно е най-лесният начин да удавиш мъката и горчилката от преживяното. Напоследък употребявам и все по-голямо количество твърд алкохол, а започнах само с бира.

Когато се озовах в този страшен капан можех да изпия най-много 200-300 мл. и падах под масата. Сега нещата са далеч по-различни, изпивам по повече от литър и дори не ми прави впечатление.

Единственият ми проблем всеки ден е къде да отида да се напия. Опитах се да изляза от този капан, но не можах да се измъкна. Вечер не мога да спя, ако не съм обърнал поне 3-4 бири.

Знам много добре, че в това ми състояние нито едно момиче няма да поиска да бъде с мен. Но точно заради тях се докарах дотук. Кажете ми какво да направя, за да взема отново живота си в ръце.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар