3 секс аромата, които влудяват мъжете!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мили дами, ако си търсите сексуален звяр, заложете на тези няколко секс аромата!

Влудете го!

Аромати, които провокират секс фантазии… Има ли нещо по-вълнуващо от това!

Факт е, че мъжете са като хищниците – използват обонянието си, за да набележат следващата си жертва. А защо именно вие да не сте жертвата на неговия сексуален порив, ако и двамата го желаете, разбира се!

Затова дами, побързайте да си набавите един от тези 3 секс аромат – обещаваме ви, няма да сгрешите!

  1. Ванилия – ванилията от край време е смятана за продукт, който повишава желанието и на двата пола. Асоциациите, които ароматът създава, са на току що изваден от фурната кекс, но и на нещо горещо, което трябва да се случи под завивките. Причината се крие в това, че въпреки че за нас ванилията е нещо традиционно, тя е екзотична и мистериозна подправка, идваща от Ориента.
  2. Кимион – колкото и неочаквано да ви звучи, кимионът също е секс аромат, който разпалва. В Индия, Шри Ланка той е смятан за мощен афродизиак, тъй като подправката напомня по неповторим начин за феромоните, които са миризмата на секса. На практика, мъжете пощуряват, когато вдишат аромата на кимион. Така че, дами, какво чакате?
  3. Лавандула – в действителност, лавандулата е една от най-използваните съставки в парфюмерийния бизнес, тъй като тя едновременно излъчва свежест, сладост, лекота и съблазън. Тази уникална комбинация провокира еротични помисли и желания и гарантира удовлетворяващи сексуални преживявания.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар