Бременна съм с близнаци, а той гасне пред очите ми

Лекарите прогнозират, че му остават най-много 5-6 месеца живот

бременна

Лекарите прогнозират, че му остават най-много 5-6 месеца живот

На 23 години съм и съм бременна с близнаци, а на бащата на бъдещите ми рожби му остават само няколко месеца живот.

С него сме заедно от пет години и преминахме през какви ли не трудности.


Той е голямата любов на живота ми. Само с него разбрах какво е да си истински влюбен и да ти пука за някого.

Ходенето ни по мъките започна преди три години, когато половинката ми изгуби брат си и баща си в тежка катастрофа. Не му беше никак леко и тръгна по стръмния път надолу. Всяка вечер излизаше и се напиваше, а след това започна и да се друса.

Вместо да го зарежа, както настояваха всичките ми приятелки и семейството ми, аз останах до него в този труден момент. Тръгнахме по специалисти и за щастие успях да го върна към нормалния живот. За съжаление щастието ни обаче не трая дълго време. Само няколко месеца по-късно той започна да припада по всяко време на денонощието.

Отново тръгнахме по лекари, които ни застреляха със страшна диагноза и прогнозираха, че му остават едва няколко месеца живот. Сега той е в болница и много рядко го пускат да излезе. В един от редките случаи, в които бе навън, си прекарахме страхотно.

Малко след това научих, че съм бременна и то с близнаци. Сега се чудя дали да му кажа, че съм бременна. Страх ме е, защото това много ще го нарани предвид, че няма да може да види децата си. В същото време аз нямам възможност да ги гледам сами и се чудя какво да правя.
Вместо да се радвам, че съм бременна, аз се треса от ужас.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар