Хубава и през уикенда на планината

промоции

Минусови температури, брулещ вятър, екипировка, която покрива 99% от тялото

planina
На кого му са притрябвали макиаж и прическа в планината. Повече от ясно е, че бихте изглеждали гротескно с тежък и опушен грим или с изчанчен кок на ските, пък и кой толкова ще забележи. Не е нужно да го правите за околните, нито да ги скандализирате с паркетен външен вид през зимната почивка. Направете го заради себе си и за сияйното си излъчване, щом свалите шапката и очилата след прехода в преспите. Планината не е причина да изоставяте червилото, нито да забравяте за гребена.

Погрижете се за добрата защита

Абсолютно задължително е да нанесете крем със слънцезащитен фактор на лицето. Дори да ви изглежда мъгливо или облачно, времето в планината се променя бързо.

Може във всеки миг да се покаже слънце и да постави кожата ви в неизгодно положение – намажете ги поне с 30 SPF и нека кремът да е с UVAc UVB защита.

ВВ и СС крем

И двете са добри алтернативи на класическия фон дьо тен, който слагате в ежедневието, особено в суровите атмосферни условия. От една страна, тези продукти овлажняват и подхранват кожата.

От друга – прикриват несъвършенствата с цвят, а и обикновено имат слънцезащитно действие. Удобно е за планината – хем не излагате на показ всички бръчици или петна по кожата, хем не напластявате множество продукти за постигане да нужния ефект.

Пропуснете ружа

От него просто няма смисъл. Студът и вятърът ще се погрижат за естествената руменина на бузите. Не утежнявайте положението на кожата излишно.

Заложете на водоустойчивия грим

Той ще се предаде по-трудно на снежните пръски и на капчиците пот. Използвайте го пестеливо. Достатъчно е да подчертаете естественото излъчване на устните и с няколко движения на четката да направите погледа си изразителен. Бляскавите сенки, тъмното матово червило и изкуствените мигли запазете за града.

Приберете косата

Ниските температури и вятърът може добре да я оформят в нелицеприятна топка, която дълго и мъчително да трябва
да разплитате. Подхранете косата добре вечерта, преди да тръгнете към планината, а на сутринта я съберете добре в ниска опашка на тила или я сплетете в плитка. Така поне няма да се чувствате отнесени от вихъра, ако решите да се покажете пред хора и без шапка.

Не забравяйте ръцете

И тe са уязвими в планината. Имат нужда от подхранващ крем, за да не изпръхват грозно, и добре оформен маникюр. Не се знае кога ще трябва да свалите ръкавиците, за да се здрависате със стар или пък с нов познат. Ръцете са едно от малкото неща, които се показват извън зимната екипировка и създават впечатление за вас. Пропуснете пурпурния маникюр с брокат, но не пропускайте да оформите ноктите добре и поне да ги покриете с гланц, пише „За жената“. Все пак отвън може и да сте скиор, но отвътре все още сте жена.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар