5-те начина да задържиш мъжа до себе си!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Когато връзката отива на кино…

Ако усещаш, че връзката ви отива в негативна посока, че сте на път да замените страстта с отчуждение, то определено е време за промяна. Предлагаме ти 5 съвета, с помощта на които нещата могат да се закрепят.
И все пак – ако чувствата са угаснали, нищо няма да помогне!

Когато нещата не вървят...

Спри да го задушаваш! Ако мъжете усетят, че е настъпил в момент, в който те самите не разполагат с лично си пространство, това ги кара да се отдръпнат. Вместо да го притискаш и да го караш да бъдете едно цяло по 24 часа в денонощието, дай му свобода. Остави го да излезе с приятели, ако после искаш да се върне при теб!
Вкарай разнообразие в секса! За мъжа, а и за жената, сексът е от особено значение. Често връзките се градят именно на това, така че всяко подобрение в това отношение без съмнение ще означава и промяна в ежедневните усещания.
Заобичай хобитата му! Е, никой не те кара да станеш страстен рибар, но определено ще му доставиш удоволствие, ако му предложиш заедно да отиде на риба. Ако той успява да говори за нещата, които го интересуват с теб както с приятелите си, то без съмнение ще задържиш страстите му за по-дълго.
Опитай си да си мила! Да, изнервена и самотна си! Но крясъците няма да помогнат. Опитай се да му показваш само добрата си страна, а когато има лошо – поднасяй го внимателно.
И може би най-важното – не за занемарявай. Това е грешката, която допускат много жени, а мъжете държат на това половинката им да изглежда на ниво.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар