Харесвате ли лентите за коси? Ето каква трябва да имате за студените дни!

промоции

Лентата за коса е основен съперник на шапките тази зима. Такъв образ на градската ледена кралица създават боговете в индустрията като Шанел и Фенди. Те трябва да са тънки и едноцветни, за предпочитане в черно или бяло. Що се отнася до материите – няма ограничения – могат да са както нежен сатен, когато се съчетават с костюм, така и изплетени от подходяща прежда за студените дни.

Ново

Освен лентите обаче през този мразовит сезон имаме удоволствието да носим и друг аксесоар на главите си. „Изобретението“ беше представено на седмицата на модата в Ню Йорк, по време на шоуто на Делпозо.

лента за коса

Красива лента за коса

Произведението е интересна модификация, която съчетава в себе си шал и забрадка, но доста по-изрязан, така че да не покрива ушите. Закрепва се на главата с помощта на удължените краища, които се завързват на възел, или панделка. Обагрени са в млечни и меки цветове, но актуални са и тъмносините и масленозелените такива. Ушити са от естествени материи, като меката вълна определено преобладава. Тази ексцентрична забрадка е идеален завършек на облеклото, защото определено привлича погледи, придава стил, а в същото време и топли.

Може би някои смятат, че шапките с помпони подхождат повече на децата, отколкото на стилните и делови момичета, но дизайнерите на Гучи определено оборват тези мнения. В тяхната колекция за 2016 г. се показаха плетени вълнени шапки с помпон от същата материя, и то в два цвята, пише „Телеграф“. В добавка идват и забележително дългите шалове, които стигат буквално до глезена. Техните нишки са направени така, че да са в унисон именно с веселия помпон, като повтарят неговата цветова комбинация.

Какво си мисли човек, когато види жена с френска барета? Вариант едно е, че девойката си пада по ретрото, а вариант две, че обича стари филми. Но не трябва да има изненада, ако до пролетта този тип жени стават все по-честа гледка, защото баретите са пак на модния подиум.

Ако извадите архивните бройки от скрина, няма да е грешка, но и новите модели си заслужават внимание. Изключително закачливи са, тъй като са придружени от капси, брошки и всевъзможни малки елементи, които правят кореспонденцията между палтото и баретата изключително плавна. Другата безспорна класика, която и през 2016 г. е актуална, е ушанката. Тук вариациите са още по-смели. Най-актуалните са с къс, естествен косъм, като са изцяло покрити с козина.

Също така има и смесени модели, гладка кожа за основа и много пухове в периферията, но за черешка на тортата присъства и рошав помпон. Колкото до шаловете, които им подхождат – задължително трябва да имат космат елемент.

Що се отнася до пролетните тенденции, дизайнерите повеляват ефектният аксесоар да е в същия десен и плат като роклята, блузата или ризата ви. Изключват се всякакви сложни възли ефирните парчета плат е хубаво да бъдат само завити през врата и метнати през рамо.

Със затоплянето пък отново мятаме капелата, въпреки че за нея сезон няма, особено ако е прецизно съчетана с тоалета. Феновете на този вид аксесоар е добре да се обзаведат с кожени или лачени такива, декорирани с панделки от същия материал. Сочената за модерна форма малко напомня на така наречената шапка идиотка – вдигната основа, с плосък връх и тясна периферия. Моделите от плат пък са решени в карирани или раирани щампи.

По-романтичните натури могат да се доверят на широкополите сламени капели в естествен цвят, с копринена лента за акцент.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар