Искате ли да знаете какво ви чака през тази година?

Ти лайф за Лекува

Прочетете какво казват нумеролозите за цифрата на личната ви година.

Нумерология за 2016-та година

Нумерология за 2016-та година

За да изчислите личната си година трябва да съберете цифрите на деня и месеца, в който сте родени и към полученото число да прибавите 9 – цифрата на 2016-а година. Полученото число превръщате в едноцифрено от 1 до 9.

Например, ако сте родени на 17 декември, изчислението е следното: 1+7 + 1+2 + 9 = 20; 2+0= 2. Вашата лична година е 2.

Лична година 1

Дух на завоевател

Главните тенденции

Изпълнени сте с енергия и решителност. Разчитате на шанса, но и на силната си мотивация да промените това, което не ви харесва. През тази година се събужда борбеният ви характер. През втората й половина ще се ориентирате към конструктивен проект за вашето бъдеще. Поставяте си цели, които са в съгласие с вашата същност. Нищо не може да ви спре.

Вие и другите

Дипломатичността не характеризира, уви, поведението ви през тази година както в професионалните, така и в личните отношения. Климатът е подходящ за вашите нови идеи и вие успявате да се свържете с хората, които са ви необходими за тяхното осъществяване. Не отивайте обаче прекалено далече с неуместни шеги и прекалена ирония. Придържайте се към главното.

В любовта чувствате известна монотонност, дори безразличие. Внесете малко повече страст и чувствата ще се събудят отново.

Силните ви страни

Вашият мотор през годината са решителността и жаждата ви за признание от страна на другите. Ще трябва да се борите за позицията си на лидер. Не отлагайте решаването на важни въпроси, сега е моментът да действате. Бъдете ловки и не разкривайте всичките си карти наведнъж. Ще се чувствате като понесени от криле и ще преминете граница, която ви се е струвала непреодолима. Все пак не забравяйте личния си живот и най-вече здравето.

Какво трябва да подобрите

Време е да престанете да тъпчете на едно място, имате всички необходими качества, за да се хвърлите напред към целите си. Няма да успеете да учудите света, ако възприемете тесногръдия модел на поведение на вашето обкръже­ние, Внимавайте обаче да не прибързвате, за да не пречупите нещата. Пестете силите си и ще стигнете далече.


Лична година 2

Дайте си време

Главните тенденции

Обстоятелствата около вас са разнопосочни в първата половина на годината, но от август нататък са изцяло благоприятни. Ще трябва да удвоите усилията си, за да успеете да свършите всичко предвидено. Не сте съвсем наясно с желанията си, предпочитате разумния пред емоционалния подход. През пролетта ще имате поводи да се вгледате смело в себе си и да се приемете такива, каквито сте. Честното отношение към собствения ви живот ще ви донесе удовлетворение. Общувайте, отворете сърцето си за другите – това са ключовете към вашето психическо равновесие.

Вие и другите

На повърхността ще изплуват стари проблеми, които сте смятали за решени. Не заравяйте глава в пясъка, това само ще разклати позицията ви. Винаги ще намерите с кого да споделите състоянията си, но не забравяйте, че дори и тези, които ви обичат, не са ваша собственост. От лятото нататък чарът ви отново подпомага благоприятните ви отношения с другите. Ако все още сте необвързани, една зараждаща се идилия има всички шансове да бъде дълготрайна.

Силните ви страни

Вникнете най-после 6 нещата, които ви спъват и които отдавна ви тежат. Доверете се на най-близките си хора и не се разминавайте с интересните предложения в професионалната сфера. Вашата привлекателна външност изисква все пак да се грижите за нея, не се изоставяйте.

Какво трябва да подобрите

Имате нужда да ви обичат и да сте сигурни в грижата на любимите хора, но трябва да намерите сили и вие да им покажете чувствата си. Не се затваряйте в себе си, разгърнете артистичните си таланти – тези моменти на удоволствие ще ви помогнат да разберете по-добре това, което изпитвате, и да живеете по-хармонично.

Източник сп. Журнал за жената

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар