Разчупете очната линия

промоции

Ако има част от грима, която винаги е актуална, това е очната линия

очна линия
Класическата неизменно е на мода, но може да си позволите и да експериментирате.

Къса

Този тип отива почти на всички, а и е най-лесен за правене. Линията започва от средата на окото и уголемява дори малките очи. Много подходяща е, ако няма да слагате друг грим, в комбинация със светли сенки или само с база.

Дебела

Всъщност става дума за по-класическия вариант линията да е тънка във вътрешната част на окото и постепенно да се удебелява към външния. Тя никога няма да излезе от мода. Имайте предвид обаче, че този тип линия не е подходящ за жените с малки очи. Много важно е също да се постигне идеална симетрия в дебелината и на двете очи.

All black

Тази тенденция се изразява в много дебела очна линия, поставена върху горния клепач. Тя е равномерна по дебелина и в началото, и в края и не е подходяща за всички. По-нетрадиционна е и отива предимно на жени с големи очи. Смята се за леко гръндж и често е предпочитана от по-млади момичета.

Котешко око

Рисува се много по-дебела линия на горния клепач, леко извита нагоре в края, и съвсем тънка линия на долния клепач. Ефектът е много красив и в комбинация със сенки е идеален дори за официален вечерен грим.

Обърнато котешко око

Ефектът е точно обратният – рисува се дебела очна линия на долния клепач, като извивката не е във външния край на окото нагоре, а във вътрешния и сочи надолу. На горния клепач линията е тънка и стига до средата. Този ефект е много подходящ за очи с удължена форма, защото при по-кръглите създава по-скоро умора на погледа.

Поетична

Може да разнообразите класическата очна линия, като добавите една допълнителна заврънтулка в края, а защо не и повече от една. Може да нарисувате черта успоредна на тази, която следва извивката на окото, или втора, която тръгва от нея, но е по-права и no-издължена. Вариантите за допълнителна украса са безброй, пише „За жената“. Просто използвайте въображението си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар