Нека оная разбере истината: Този мъж е само мой!

Когато се влюбих в Цецо, си обещах да съм вярна съпруга. Изпълних своето обещание, макар да ми беше трудно. Работя на бензиностанция и колегите ми са все хубави момчета. А аз съм красива жена и няма как да не припламне искра помежду ни.

любов

Той е мой

Въпреки това кротувах и не защото Цецо е някакъв плейбой, а защото го обичах до лудост. Бившият ми и досега ме кара да го ревнувам, макар да се разведохме, след като направи дете на богатата си любовница Наталия и ме напусна заради нея. Тя може и да има много пари, но не може да ми стъпи на малкия пръст, защото аз съм съвършена от главата до петите.

След развода ми се искаше да се нарева, да се натъпча с храна или да се напия като казак. Спрях се и не направих нито едно от тези неща, защото винаги съм била жена на ниво. Изпуснах си нервите обаче, когато бившият започна да ме предизвиква – водеше Наталия в бензиностанцията, уж да сипят бензин, а седяха с часове в кафето. Шепнеше й в ухото, мляскаше я по бузите и я обсипваше с комплимент така, че да го чуя.

От една страна, ми ставаше смешно, а от друга ужасно ме беше яд на него. Какво си мислеше? Че ще го ревнувам от това подобие на жена ли? Единственото, което постигна, бе да ме разгневи до такава степен, че да пожелая да отмъстя на новата му съпруга. Но нека оная разбере, че Цецо спи с мен отново. Е, аз бях с него преди брака им, по време на брака им и след раздялата им той отново ще е мой. Сигурна съм, че няма да са заедно „докато смъртта ги раздели”. Ще направя всичко, за да дойде краят на този фарс.

Денят, в който Наталия роди, мъжът й не бе до нея, а в леглото с мен. Озовахме се там „случайно“. Тръгвах си от работа и видях, че бившият ми е дошъл да си напълни резервоара. Помолих го да ме закара до нас и ловко изключих телефона му, докато той беше в тоалетната. Още в колата се хвърлих в обятията му и го възбудих така, че едва успяхме да стигнем до нас, без да катастрофираме.

Поканих го да се качи за минута, уж за да му дам някое от якетата му, които все още пазех в гардероба си – беше мокър до кости от дъжда. Останалото беше лесно. Както казват старите хора – където е текло, пак ще тече. Без никакви задръжки и каквото и да е чувство за вина, го накарах да си спомни доброто старо време. В този момент жена му беше родила син, но аз усетих, че и нашата любов отново се възроди.

Оттогава започнахме тайната си връзка. Нека Наталия да ме мрази, но не аз, тя първа ми го отне. Цецо все още обича мен, а с нея е само защото е богата. Щом му звънна и тича у дома като кученце. Хем й натрих носа, хем си върнах мъжа.

Емилия

Пишете ни и вие на e-mail po.krasivi@gmail.com

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар