Вижте кой е най-харесваният актьор на всички времена !

промоции

Ричард Гиър, известен също като Richard Tiffany Gere, е универсален холивудски актьор и най-големият секссимвол на всички времена.

Ричард на младини

Ричард на младини

Той започва кариерата си в поддържаща роля, но скоро става известен като върховен секс символ на Холивуд. Хората все още го помнят като готиния Едуард, който играе с Джулия Робъртс в страхотния филм „Хубава жена“.

Тук сме подбрали някои страхотни факти за Ричард, които трябва да знаете!

 1. Ричард тръгва към славата си с филма „Aмериканско жиголо“. Едва след този филм той получава много оферти за главни роли. Хората започват да казват за него, че той е най-големият секссимвол на всички времена.
 2. Освен че е голям актьор, Ричард също е чудесен музикант. Той свири на много музикални инструменти, още когато е в гимназията. Той прави музика за за ученическите си мюзикъли. Говорим за някои скрити таланти!
 3. Ричард Гиър е изгонен от престижните награди Оскар през 1993 г., защото направил някакъв коментар против Китай, който не се е харесал на лицемерните политици.

  Ричард днес

  Ричард днес

 4. Ричард Гиър е първата знаменитост, избрана за най-сексапилния и най-красивия човек през 1991 г. от списание „Пийпъл“. Това наистина е чест за всяка звезда!
 5. Ричард е чиста душа, което е причина той да направи толкова много за информираността на хората за болестта СПИН, както и да извършва благотворителност по целия свят. Той е може би най-активният актьор, който се занимава с набиране на средства за борба със СПИН по целия свят.
 6. Той е високо оценен за играта си във филма „Чикаго“ и печели наградата Златен глобус за изпълнението си във филма.
 7. През 1978 г. неговият приятел фотографът Хърб Риц прави тази снимка, с която Ричард получава много оферти за работа.
richard-gere-3

Снимка от Хърб Риц на Ричард Гиър

 1. На Ричард Гиър е била предложена главната роля във филма „Умирай трудно“ през 1988 г. Но той отклонил офертата поради други работни ангажименти. След това ролята е била дадена на Брус Уилис. Ричард е цитиран в интервю, където той казва, че харесва играта на Брус във филма.
 2. Гиър е активен последовател на будизма. В действителност, той е бил вдъхновен от Дзен будизма, когато е само на двадесет години. Учил е Дзен будизъм повече от шест години. Той дава на сина си името Омир, което означава, безстрашен на тибетски език. Запален привърженик е на тази практика и се е срещал с Далай Лама, от когото черпи вдъхновение.

 

Ричард Гиър разказа подробности за болезнения си развод

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар