Това видео няма да стои дълго в интернет! Гледай и го сподели, докато още можеш!

europa imigrants

След като беше гледан от повече от 1 500 000 потребители само за 5 дни, този клип беше свален от www.youtube.com и в момента има клипове със същото съдържание, но те са или без аудио или със значително орязан текст.  Първоизточникът е холандският сайт www.dumpert.nl.

Ето и за какво става въпрос:

5„С отворени врати: Принудителното колективно самоубийство на европейските народи!“ – това е хлъзгав, труден за понасяне, разбиране и гледане филм за европейската криза с имигрантите, който лавинообразно се гледа  от над милион и половина зрители и явно не е удобен за някого, щом беше наредено да бъде свален от интернет.

 

1 Това е действителността – при сегашните нива на имиграцията и силно намаляващата раждаемост местните европейци са предопределени да станат малцинство в собствените си страни в рамките на десетилетия. Това е вече случаят в много от най-големите градове в Европа.

Европейците са загубили правото си да съществува като култури и народи в собствените си родини и са застрашени от изчезване.
Милиони млади мъже мюсюлмани изоставят семействата си, плащат хиляди на трафикантите, само и само да достигнат незаконно обещаната Земя от европейските политици.

2Наречен от медиите „бежанци“, те преминават през 6-10 безопасни страни, за да достигнат богатите нации като Германия или Швеция, където се надяват да получат по-добър живот за сметка на данъкоплатеца.

Само една малка част от тях са сирийци, тъй като те влизат без филтър, без никакви документи и без никакво законно право да претендират за предоставяне на убежище. Жените и децата рядко се виждат, освен в изкуствено подбраните подсладени историите за пред медиите, в които майките се жалват, а децата хлипат.

На всяка местна власт, която откаже да предаде доброволно  за плячкосване земята на своите деди, веднага й се лепва етикет „омраза“, „расисти“ и дори „нацисти“.

4Патриотизмът, най-истинската и основоположна характеристика на всяка нация, която иска да оцелее, се превърна в нещо, от което трябва да се срамуваме.  Здравословния национализъм е заменен с културата на вина, самоомраза, апатия, дегенерация и патологичен алтруизъм. Казва ни се да прегърнем „многообразието“, в действителност това означава вместо просто да бъдем глобално малцинство, европейците да се превърнат в малцинство в собствените си страни. Не цивилизованото общество може да се справи с раждаемостта на третия свят имигранти, особено когато основната им цел е интеграция, а не асимилация, а така се размножават бедността, престъпността и радикализмът.

Мултикултурализмът никога, в цялата човешката история, не е работил никъде. Ако смятате обратното, вие просто халюцинирате. В действителност това е основната причина за всеки по-голям конфликт.

Милиони хора нападнаха хубавата ни подредена Европа с претенции, наглост, злоба! Изнасилват жените ни и заплашват децата ни! Сподели този филм, за да знаят всички какво се случва в момента в Европа.3

ПОДАРИ МАСОВОТО ИЗТРИВАНЕ НА ТОЗИ КЛИП В САЙТОВЕТЕ ЗА СПОДЕЛЯНЕ, СЛАГАМЕ ДВА АКТИВНИ ФАЙЛА КЪМ МОМЕНТА НА ПУБЛИКУВАНЕ НА ТОЗИ МАТЕРИАЛ.

With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations (mirror) from Omar Haro on Vimeo.

Това се случва в момента в Европа!!!

Сподели, не оставай безразличен!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар