Научете как да използвате лятната козметика и през зимата

Да се съхранява козметиката до следващия сезон понякога е рисково, защото ако не се държат на хладно и тъмно място, някои продукти се развалят

червила

А освен това тенденциите догодина ще са различни. Затова най-добрият вариант е разумно да ги използваме още сега.

Яркото червило

Летните червила невинаги подхождат на есенните дрехи. Хитрината е да ги комбинирате с по-тъмни нюанси. Много модерно този сезон е двуцветно червило. Нанесете по-тъмния тон върху едната устна, а по-яркия – върху драгата. Вариант е също да поставите есенното червило върху целите устни, а от летния тон да поставите само в средата като сърце.

Летният лак

Електриково, ментово, коралово… летните лакове са прекрасни, но често изглеждат странни в комбинация с есенното облекло и аксесоари. Не ги оставяйте за следващия сезон обаче, за да не изсъхнат. Запазете ги за педикюра – там фриволностите са позволени, особено ако през студените месеци никога не носите открити обувки. Ако пък предпочитате по-класически тонове, не забравяйте, че винаги може да разнообразите есенния маникюр с един пръст в по-ярък летен цвят.

Слънцезащитен крем

Погрешно е слънцезащитни кремове да се ползват единствено през лятото. Особено важно ще е да ги имате подръка, когато падне сняг, защото тогава отразените лъчи са много коварни за кожата. Този тип кремове предпазват от изгаряне, но също така и от състаряване на кожата. Затова е добре да се използват през всички сезони.

Лосион за след слънце

Продължете да го използвате поне месец-два след завръщането си от морето. Така ще запазите за по-дълъг период тена си и ще предпазите кожата да не се обели. Освен това може да го използвате и като маска за ръце или за по-сухи части от тялото. Нанесете дебел слой от него и оставете за десет минути, след което избършете с хавлиена кърпа.

Продукти за коса

Шампоаните и балсамите за лятото са доста по-подхранващи и крият риск от омазняване на косата, ако се използват през есента. Не ги забравяйте все пак, просто разредете употребата им. Веднъж на две седмици или дори на месец си направете специална процедура с балсама и подхранващия спрей за коса. Те може да се използват не като основен продукт през студените месеци, а като тип маска – да се нанасят на косата или само на долните краища за половин час и след това да се отмият. Така ще върнат блясъка в косите ви и ще ги подхранят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар