В интернет има много щури сайтове за запознанства

Желанието да срещнеш своята половинка може да те отведе на невероятни места в интернет!

Запознанства в интернет

Запознанства в интернет

Търсенето на уникалната и неповторима половинка, създадена само и единствено за нас в този живот, всеки ден ражда нови и нови сайтове за запознанства. Освен тривиалните вече има и такива, за които човек трудно би се сетил. Нещо повече – виртуалните възможности за търсене на сродна душа вече не се ограничават само в света на живите, а посягат и към отвъдното, пише сп. Story.

Салатата те издава

Има и такива хора, за които храната е толкова важна, че не биха могли да съжителстват с човек, който има различен кулинарен уклон от техния или дори ползва неправилни дресинги за салатата си. Salad Match – сайтът където можете да намерите половинката си в зависимост от вкусовете към салатите, изненадващо се оказва невероятно популярен. А дали е и толкова успешен, само бъдещето може да покаже.

За самотни призраци

Това е може би най-невероятният сайт за запознанства, който сме намирали. Никой не знае как се чувстват душите в отвъдното, но явно тези, чиито сенки остават на този свят, често са самотни, защото в крайна сметка и призраците скучаят, и те имат нужда от любов и от някого, подобен на тях, който да ги разбира. Така, вместо да правят бели и да стряскат живите, те вече могат да сърфират в Ghost Singles, търсейки най-подходящия за себе си партньор. Как точно го правят, само те си знаят.

Какъв е твоят ген

Новата мода при запознанствата е изключително научна и предполага да намерите най-правилния си партньор според неговите гени. Сайтът Gene Partner бил създаден през 2008 г. и в него всяка двойка може да провери доколко е съвместима генетично. Достатъчно е и двете страни едновременно да платят по 250 долара и получават комплект за ДНК тест с подробна инструкция как да използват, къде да го изпратят и кога ще получат заветния отговор на въпроса родени ли са един за друг.

Писанче мое!

Едва ли това е изненада за някого, щом за мъркащите домашни любимци има всичко специално, дори специализирани модни и бижутерски ревюта, защо да няма и сайт за запознанства. По интересното е, че на сайта Purrsonals, където са се регистрирали стотици хиляди последователи, се намират не само подходящи партньори сред котките, но и сред техните собственици.

Смей се палячо

Клоуните, чието призвание е да ни разсмиват, често крият в себе си несподелена самота. Те отдавна имат свои семинари и дори конгреси. Но вече имат и сайт за запознанства само за смешници с червени носове. На Clowndating.com се допускат единствено хора от тази професия, търсещи партньор със същите увлечения.

Поздрави от моргата

Хората, които работят тази ценна, но стряскаща останалите професия, са особена порода. Дали защото ежедневието им е свързано постоянно със смъртта, или защото останалите просто се страхуват от нея, но подобни хора често биват изолирани.

Е, вече си имат сайта dead-meet.com, където могат да общуват и професионално, и не толкова, а защо не и да намерят любовта? Единственото предупреждение, което сайтът отправя, е, че това няма нищо общо с не дотам здравомислещите некрофили.

Красивата дама от интернет се оказа циганка

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар