Как да сгъстите визуално оредяващата коса?

промоции

Виждате я в огледалото всяка сутрин, по гребена или четката, върху възглавницата, около сифона в банята

къса коса

Или пък изобщо не сте забелязали кога буйната ви грива на главата се е превърнала в „няколко косъма“. Причините може да са много. От прекаляването с ежедневни механични процедури с четка и сешоар или преса в ръка през хормоналните смущения до проявленията на някои заболявания. Оредяващата коса е проблем и решението трябва да се търси с помощта на специалист. Но междувременно може да подкрепите самочувствието си с малко визуален камуфлаж.

Подкъсете я

Дългата коса е оръжие на женствеността, но когато не е в добра форма и пада активно, не е най-прекрасната гледка на света. Повече дължина означава и повече тежест, повече утежнение на косъма и за съжаление по-добра видимост на скалпа. Не щадете сантиметрите, отрежете ги и дайте глътка въздух на косата си. По-късата изглежда по-жизнена и с повече обем.

Забравете гела и тежките стилизанти

Те може и да помагат в усилията ви косата да върви поне нанякъде, но колкото е по-малко тя, толкова по-рехава ще изглежда с гел. Стилизантите слепват косата, а това съвсем не ви е нужно, когато нямате достатъчно количество от нея. Не забравяйте и за мокрия ефект, който гелът й придава.

Изсветлете я

Напълно или на кичури. Оставете нюансите да завоалират и прикрият недостатъка от материал в косите. Вярно, боядисването изисква постоянство, усилия и средства, но оредяващото ви самочувствие от челото нагоре го заслужава, пише „За жената“. Не е нужно да се хващате директно за платиненото русо, достатъчно е да боядисате косата си с няколко нюанса по-светло от естествения цвят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар