Времето на хармония е тази есен за Дева

24 АВГУСТ – 22 СЕПТЕМВРИ

Есенен хороскоп

За повечето родени под знака есента ще е сезон на промени. При някои те ще бъдат желани и очаквани. Нещо, което отдавна сте планирали и доста сте се борили, за да го постигнете, най-сетне ще бъде ваше. За представителите на зодията, които празнуват рождените си дни в самия край на знака, промените ще бъдат съпроводени с проблеми.

deva

Зодия Дева

Необходимостта да вземете решения ще бъде придружена с колебание. Характерно за вас е да мислите, преосмисляте и анализирате до безкрайност, но този път ще трябва да побързате с взимането на решение. Всяко забавяне е в интерес на конкуренцията и е сигурно, че след време ще съжалявате за пропуските. Така че по-добре да направите нещо не дотам обмислено, отколкото да ви отмъкнат една прекрасна възможност под носа, докато вие се чудите дали да действате и как, и защо… В последно време сте се потопили в работата и този път, за разлика от много други, сте го направили по собствено желание и с огромно удоволствие, а не по задължение и от чувство за дълг и отговорност. Нищо чудно, че в професионален аспект всичко е прекрасно – плановете ви се реализират, получавате много добри пари, виждате възможност за повишение на хоризонта. Лошото е, че за сметка на това сте занемарили любимото същество. Вашият перфекционизъм не ви позволява да тъчете едновременно на два стана. Време е обаче да обърнете внимание на интимния си партньор, защото е на път да ви изостави заради съперник. Ако успеете да се справите с това предизвикателство, ще бъдете глезени в любовта. Любимият ще ви предлага всичко, за което сте си мечтали, и то без да е необходимо да си го искате. Ако сте сред необвързаните, знайте, че периодът 14 октомври – 21 ноември е благоприятен за флиртове и закачки. Наслаждавайте им се! Ако сте започнали връзка в предишните два месеца, трябва да имате предвид, че тя може и да не просъществува дълго. Най-хармонична ще се окаже връзката с представители на Лъв, Дева, Везни, Скорпион. Повече внимавайте при създаване на интимни отношения с Близнаци, Козирог, Овен, Телец.

Здравето

Вие сте реалисти, бъдете такива и сега. Не се предоверявайте на алтернативни методи на лечение, при вас през този период това няма да има добър ефект. Винаги, когато изникне здравословен проблем, се консултирайте с лекар и следвайте неговите напътствия докато трае лечението. Билките можете да ги ползвате като профилактично средство, но пак след като сте го обсъдили с лекуващия си лекар. Бъдете умерени във всичко, не преяждайте, старайте се да се движите повече, ограничете алкохола и цигарите, а най-добре окончателно се отървете от тях. Пазете психическото си здраве. Не се оставяйте да ви въвличат в глупави спорове. От това само ще се изнервите и най-много да изпаднете в някоя нервна криза. Добри дни за начало на диета са новолунието във всеки един от есенните месеци. Ако не можете да направите продължителна диета, то поне се постарайте да имате един разтоварващ ден през седмицата.

Връзката ви

Особени сътресения не се очертават. Тази есен може да погледнете на брака си от друг ъгъл. Ще преоткриете любовта на своя партньор и радостта от съвместното ви съжителство. Ще си покажете взаимното доверие, онази искра на близост и копнеж ще се превърне в пламък. Причина за това може да стане новината, че очаквате потомство. При всички случаи спокойствието в дома ви ще ви помогне да си починете добре и да се заредите със сили за нови амбициозни проекти, които ви очакват през следващата година.

Жената от зодия Дева е силна, успешна, смела и търпелива

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар