Планетарни конфигурации и красота – каква е връзката?

Външната привлекателност предопределя отношението към хората в много сфери от живота

зодии И макар че каноните на красотата са доста условни, строго субективни и варират през епохите, въпросът не е само във формата на лицето и очите, но и в особената аура на личността, която излъчва всеки и която не може да не се усети дори и на снимка. Нека се вгледаме в планетните и астрологическите конфигурации, даряващи ни външна красота – толкова различна и индивидуална, но винаги несъмнена.

Да започнем с това, че няма некрасиви хора. По простата причина, че Венера – планетата, покровителка на любовта, обаянието и привлекателността, присъства във всяка натална карта. Когато е аспектирана благоприятно или е разположена в знака на своята сила, човекът е магнетично притегателен за повечето хора. Ако позицията на Венера е отслабена от негативни аспекти, от положение в падение или изгнание или от близостта на тежки планети, то за съжаление, се налага да констатираме слаба популярност на притежателя на такава Венера. Но и той непременно ще е интересен на тези, с които неговата планета на любовта и обаянието ще се окаже в резонанс. Затова изводът е: няма некрасиви хора! Има такива, които се харесват на мнозина, и такива, които са прекрасни само за един-единствен човек. И в крайна сметка, не е ясно кой е по-добрият вариант.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар