Веждите – оформете добре рамката на вашето лице

промоции

Те могат да направят от всяка жена перфектна красавица

вежди

Формата

От нея започва всичко. Но ако се опитвате да следвате някакви общовалидни препоръки и действате самостоятелно, има риск да се провалите. Затова поне веднъж посетете специалист, който според чертите на лицето ще подбере най-подходящата форма за веждите ви. След това вече може да я поддържате самостоятелно.

Правилни грижи

Тъй като през деня върху веждите се натрупват прах и нечистотии, вечер имат нужда от внимателно почистване. След измиването ползвайте деликатно средство за допълнително почистване – например мицеларна вода. Частичките мицел в състава й лесно отстраняват замърсяванията и остатъците от грим, а допълнителните растителни екстракти увлажняват и успокояват. Ако след неудачна корекция веждите не растат или растат лошо, следвайте няколко прости стъпки. На първо място – приберете пинсетата. Много жени, опитвайки се да коригират формата, скубят косъмчетата всеки ден. По този начин губите представа за общата картина и може да влошите ситуацията. За бърз растеж и укрепване на веждите ги мажете всяка вечер с рициново масло – за целта използвайте стара четка от спирала за мигли.

Грим

Макиажът ще ви помогне да постигнете яркост и изразителност на веждите. Избирайте козметиката по следните параметри:

Ако искате да постигнете натурален ефект, използвайте сенки за очи, които ще подчертаят цвета, и гел, който ще фиксира формата.

Ако веждите ви са прекалено тънки или след неудачна корекция нямат достатъчно обем, може да ползвате цветен гел с микрофибри. Ако веждите ви по природа не са гъсти, нанесете продукта внимателно и на кожата под тях.

Ако веждите ви са къси, използвайте молив, най-добре на восъчна основа.

При избора на цветова палитра в декоративната козметика за вежди се ориентирайте по цвета на корените на косата. Веждите трябва да съвпадат по цвят с най-тъмните оттенъци на косата ви:

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар