Веждите – оформете добре рамката на вашето лице

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Те могат да направят от всяка жена перфектна красавица

вежди

Формата

От нея започва всичко. Но ако се опитвате да следвате някакви общовалидни препоръки и действате самостоятелно, има риск да се провалите. Затова поне веднъж посетете специалист, който според чертите на лицето ще подбере най-подходящата форма за веждите ви. След това вече може да я поддържате самостоятелно.

Правилни грижи

Тъй като през деня върху веждите се натрупват прах и нечистотии, вечер имат нужда от внимателно почистване. След измиването ползвайте деликатно средство за допълнително почистване – например мицеларна вода. Частичките мицел в състава й лесно отстраняват замърсяванията и остатъците от грим, а допълнителните растителни екстракти увлажняват и успокояват. Ако след неудачна корекция веждите не растат или растат лошо, следвайте няколко прости стъпки. На първо място – приберете пинсетата. Много жени, опитвайки се да коригират формата, скубят косъмчетата всеки ден. По този начин губите представа за общата картина и може да влошите ситуацията. За бърз растеж и укрепване на веждите ги мажете всяка вечер с рициново масло – за целта използвайте стара четка от спирала за мигли.

Грим

Макиажът ще ви помогне да постигнете яркост и изразителност на веждите. Избирайте козметиката по следните параметри:

Ако искате да постигнете натурален ефект, използвайте сенки за очи, които ще подчертаят цвета, и гел, който ще фиксира формата.

Ако веждите ви са прекалено тънки или след неудачна корекция нямат достатъчно обем, може да ползвате цветен гел с микрофибри. Ако веждите ви по природа не са гъсти, нанесете продукта внимателно и на кожата под тях.

Ако веждите ви са къси, използвайте молив, най-добре на восъчна основа.

При избора на цветова палитра в декоративната козметика за вежди се ориентирайте по цвета на корените на косата. Веждите трябва да съвпадат по цвят с най-тъмните оттенъци на косата ви:

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар