Вижте кое е първото нещо, което забелязват мъжете при интимна близост

Разкрепостеносттаи увереността ви гарантират допълнителни точки в актива

Колкото и странно да ви се струва, силният пол забелязва точно тези неща в първия момент на интимна близост.

Съветът, който дават специалистите е да бъдете изцяло себе си, тоест естествени, тъй като в противен случай рискувате да няма втори път.
Ето каква е мъжката гледна точка по въпроса.

Движенията
Няма две мнения по въпроса – силният пол не обича пасивните жени, но пък за сметка на това можете да разпалите пожара на страстта, ако доминирате в леглото. Това доказват и резултатите от проучване, публикувани на страниците на американско списание.

Разкрепостеносттаи увереността ви гарантират допълнителни точки в актива

Разкрепостеносттаи увереността ви гарантират допълнителни точки в актива

Очите
Може и да не повярвате,но очите са едни от най-големите издайници. В момента, в който интимният ви партньор ви погледне в очите, той може да разбере дали дадена ласка или друго негово действие ви харесва или ви е неприятна.
Сексолози съветват да показвате открито предпочитанията си, пък макар и не гласно, а с очи, тъй като партньорът ви няма как да знае кои са нещата, които обожавате още при първите ви срещи в леглото.

Увереността
Не подценявайте увереността си, тъй като тя също е от огромно значение при интимната близост. Разбира се не е добре да се надценявате, но пък и няма да ви е от полза, ако сте сковани. Най-добре е да забравите за всичките си задръжки и да се отдадете изцяло на момента, демонстрирайки увереността и разкрепостеността си. Ако не се страхувате да се развихрите с пълна сила, това определено ще ви спечели допълнителни точки в актива, пише Блиц.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар