Това са модерните аксесоари за лято 2015

Направете избор от тези предложения, ако искате да бъдете в крак с модата.

Новото на новите летни аксесоари е, че ловко обединяват 2 качества в 1: те са едновременно модни и много, много практични. Третият им плюс, който ще ви накара да протегнете ръка към тях, без много да му мислите, е че не са безумно скъпи. Всъщност някои от тях вероятно се намират и в дома ви, позабравени, леко поовехтели, но пък пасващи идеално на момента и търпящи леки, козметични „поправки“.

aksesoari1КЪНТРИ СТИЛ

Колан с ресни и широкопола шапка стоят добре на повечето ежедневни тоалети. Комбинацията съчетава небрежен рустикален шик и удобство в едно. С колана ще подчертаете талията, а в същото време ресните по него ще добавят нотка артистичност към дрехата. Шапката с широка периферия (не каубойска) ще добави елегантност и в същото време ще ви пази от силното слънце. Ако заложите на бежови нюанси и ги съчетаете със светли дрехи, ще получите красива комбинация, подходяща както за свободното време, така и за парти.

БОХЕМСКА ЗАКАЧЛИВОСТ

Дългата коса ви създава неудобство в топлото време, но пък не желаете да я прибирате на кок или опашка? Няма проблем – сложете диадема. Но не стандартна, а от шал. Всъщност усучете като въже едно квадратно пъстро шалче и го привържете над челото, досущ като диадема. Не се притеснявайте от стърчащите краища – така е по-закачливо. Така ще разнообразите артистично тоалета и в същото време ще усмирите непокорната коса. Бохемска закачка е и пъстрата раница, с която може да замените класическата дамска чанта към деловия тоалет. Тя хем побира повече, хем приятно разнообразява … дрехата със строг силует.

РЕТРО ЕЛЕГАНТНОСТ

Много лесна за постигане и в същото време с впечатляващ ефект. Единственото, което ви трябва е дълъг и тесен шал от ефирна материя. Увийте го един път около шията и оставете краищата да висят артистично надолу. С подобен шал лесно ще преобразите обикновената ежедневна дреха – в делови или спортен стил, в атрактивен вечерен тоалет в духа на 20-те години на миналия век. Друга ретро закачка, която ще бъде особено актуална това лято, е доброто старо ветрило. То добавя щипка екстрабагантност към тоалета и едновременно с това ви спасява в най-големите горещини.

Аксесоарите, без които жената не може!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар