Как да разшифровате мъжкия поглед?

Животът е изпълнен със срещи и – кой знае – може би някои от тях ще станат съдбоносни?

мъжки поглед Как да не сгрешите и да разберете какво иска от вас вашият нов познат? Много просто – трябва да проследите накъде първо гледа той. Може му е достатъчен само мимолетен поглед към определена част от тялото на жената. Тя трябва да го забележи, за да узнае истинското му намерение – това е в неин интерес! Както те казва, „предупреден означава въоръжен“.

И още един съвет -дори и не си помисляйте да разказвате на мъжа какво сте забелязали и какви изводите сте си направили. Първо, той за нищо на света няма да си признае, още по-малко, ако догадката ви е правилна. Второ, не се знае кое именно ще остане негов мотив за общуване в бъдеще, защото „по дрехите посрещат, по ума изпращат“. Мъжете са различни и е невъзможно да се предскажат всички ситуации. Трето, отнесете се към това като към игра. Направете си изводите и се опитайте да го надиграете, защото вече знаете всичките му карти! Главното е той да не вижда вашите – запазете наблюденията си за себе си.

Ако мъжът ви гледа в очите – това е най-добре. По всички закони на жанра това означава, че той е открит, нищо не крие. Но на практика такъв поглед се среща рядко. В много общества да те гледа събеседникът право в очите, се смята за неприлично и може би човекът е стеснителен, може просто да се смущава във ваше присъствие или пък е в лошо настроение. Вариантите са много и ако мъжът не гледа честно и открито в очите ви, това не означава, че той е лъжец или е замислил нещо лошо. Затова не очаквайте такъв поглед. Ако обаче все пак мъжът смело ви гледа в очите, той или реално е открит с вас, или е добре трениран.

Ако мъжът гледа устните ви, значи му е нужно вашето мнение, той ви уважава. Неслучайно съществува изразът „Гледа го в устата“, което означава, че проявява повишено уважение към някого. Тук е същият подтекст. И въобще, ако мъжът ви гледа в лицето, значи той вижда у вас личност.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар