Това са най-добрите приложения за тичане от вашия смартфон

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Понякога тичането е самотно занимание, особено ако си нямате компания

тичане Но забравете просто да слушате произволна музика, използвайте специално приложение, което ще ви насърчава по пътя.

Nike+ Running е идеалният партньор в тичането. Чрез него може да си поставите определени цели и да отбелязвате напредъка си като изминато разстояние, скорост, изгорени калории и т.н. Разбира се, имате и възможност да следите местоположението си на картата или напредъка си по предварително избран маршрут – може да избирате по оставащо разстояние или оставащо време, според досегашната ви скорост. Освен това приложението ще ви помогне и да изберете по-мотивиращи и нахъсващи песни. И разбира се, има възможност за лесно и бързо споделяне на постигнатото по време на тренировката в социалните мрежи.

Smart Runner е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи „бегачи“. Аудиоинструкциите ще помогнат и на тези, които никога досега не са тичали, а на напредналите ще дадат възможности за разнообразяване на тренировката. Приложението дава възможност да се избира между няколко вида бягане, а опциите включват варианти като джогинг, спринт или тичане с изкачване. Всеки сам избира нивото на трудност и продължителността. Специалните тренировки включват програми с редуване на бързо и бавно бягане на определени интервали според целите, които сте си поставили. Приложението дава възможност и да си създадете специална плейлиста за всяка тренировка.

RunKeeper предлага опции за бягане, вървене и колоездене и дава възможност на потребителите за следене на показатели като местоположение, дистанция и време. Освен това чрез това приложение може да се следи прогресът, който правите с всяка следваща тренировка. Съхраняват се архиви с предишни тренировки и постижения, както и веднага се отбелязва, когато направите голям напредък. RunKeeper ще ви дава аудионасоки за конкретното бягане, както и ще ви помогне да следите сърдечния си ритъм. С това приложение много лесно се правят снимки, докато тичате, и веднага се споделят в социалните мрежи. То дава възможност и да следите постиженията на други, използващи същото приложение, техните маршрути и тренировки.

Zombies, Run! Това приложение ще превърне обикновения джогинг в игра за оцеляване. Идеално за хора, които трудно се мотивират да тичат и често се отказват по средата на тренировката. Приложението генерира история и подходяща музика за създаване на нужната атмосфера. Попадате в ситуация, в която градът ви е нападнат от зомбита и за да се спасите, трябва да тичате колкото можете по-бързо, за да намерите помощ. По пътя дори събирате определени точки и получавате „награди“ – брадва, храна, дрехи, книга.

Разбира се, единствено като изображения на екрана, но играта си тече с пълна сила. И така докато сте се усетили, сте изминали определеното разстояние. На следващия ден не започвате отново, а продължавате играта, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар