Забравете за тези облекла, те вече не са модерни!

Представяме ви някои от модните тенденции, които трябва да изоставите през 2015.

ne sa moderniКецове

Да, те са адски удобни и са перфектен отговор на магазините и марките, които са пълни само с високи токчета. Но миналата година почти всяки се отказа от своята женска същност и вкусове и обу кецове! Ежедневните нормални обувки трябва да присъстват в гардероба на една жена и се надяваме през 2015 да направите това!

Скъсани джинси

Стига с тези скъсани джинси! Момичетата се нуждаят от класическа форма нормални дънки! Не всяко момиче харесва да изглежда като прототип с потник и скъсани джинси или карирана риза и най-вече в съчетание с кецове.

Голи рокли

Време е да се върнем към други стилове на обличане, така че да има намек за флирт със сладка игривост, а не всичко да бъде на показ до точката на простащина!

Неонов грим

Той не само, че вече не е модерен, но дори не се харесва. Върнете се към пастелите и друг вид бляскави гримове. Разнообразието е подправката на живота, в края на краищата!

Ако сте модерно осъзнато момиче, препоръчваме ви да се освободите от свръх зависимост от тези тенденции и да излезете с нещо ново. Добър начин е този, който преоткрива и съчетава класиката с модерното. Така ще се върнете към класически външен вид и ще му дадете своето собствено уникално докосване. Не падайте в жертва на стадния манталитет и избегнете това, което всички останали правят.

 

Най-скъпите марки в света на модата

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар