Ето какво трябва да знаете за мъж от зодия Риби!

Рибите са от слънчевите знаци и в Зодиака този знак се представя от две риби. 

man ribiХората, които са родени между 19 февруари и 20 март попадат под този знак.  Той идва зареден с всички добри черти на другите слънчеви знаци. Ако сериозно обмисляте среща с мъж от зодия Риби, ето някои неща, които трябва да знаете за него.

  1. Емоционален

Неговите емоции са това, което го определя най-добре.  Той дори може да чете мислите ви толкова добре, защото е чувствителен и свързан с вас на емоционално ниво. Можете спокойно с него да споделите чувствата си.

  1. Мечтател

Той е мечтател и постоянно бяга в своя свят на фантазии, илюзии и мечти, като средство да се измъкне от ежедневните тревоги, които го притесняват. Това може да е малък проблем, ако искате той да се концентрира върху ежедневните тежки условия на живот.  Той също така не споделя лесно своите тайни мечти и блянове.

  1. Върви по течението

Подобно на рибата, която се движи по течението, така и мъжът Риби не се опитва да плува в обратната посока. Понякога той е толкова праволинеен, че спокойната му външност може да прикрие дълбоко чувствителната му душа.

  1. Изключително въображение

Тези мъже са с изключително богато въображение за творчество. Той мечтае да се занимава с творчество и работа от 9 до 17 часа не е за него, това е скучно!

  1. Изразява се дълбоко романтично

Той е много внимателен и не попада в категорията „любов от пръв поглед”. Но когато се влюби, той става безнадежден романтик и очаква да му се случват само хубави неща с фойерверки. Неговата любов е чиста, безусловна и постоянна.

  1. Не може да се оправя с пари

Тъй като неговите чувства се ръководят от сърцето, то финансовите му решения се основават повече на емоции, отколкото на интелигентност. Трябва да има съветник по финансовите въпроси задължително!

Мъжете Риби са съвместими с Рак, Скорпион, Телец и Козирог.

Какви са мъжете от зодия Овен в любовта?

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар