Три стъпки за меки устни

Меките и приканващи за целувка устни са тооолкова секси и въобще на се трудни за получаване, но много от нас забравят да се грижат за тях, особено през лятото. Студените зимни месеци винаги ни карат да слагаме балсам за устни отново и отново, но какво да кажем за лятото? Слънцето може да причини  много щети на устните си, които не може дори да забележите. Тук са 3 стъпки, за да получите супер меки устни и да ги имате през цялата година.

Стъпка 1:
Вие ексфолирате ръцете и краката си, но дали правите ли същото за устните си? Използвайте мек, нежен ексфолиант и го втрийте в устните си с бавни, кръгообразни движения. Това не само ще премахнете мъртвите клетки на кожата, но кръговите движения също така ще стимулират кръвоснабдяването, което ще придаде на устните хубава розов нюанс.

Стъпка 2:
След като сте ексфолирали, използвайте качеството на добър балсам за устни с SPF. За предпочитане са естествените съставки, които вършат наистина добра работа. Така освен меки и сочни устни ще поучите и защита от вредните слънчеви лъчи.

 

Стъпка 3:
Накрая, нанесете хидратиращо червило. Хубаво е да използвате нюанси, които са близо до вашия цвят на устните, за да се получи естествен вид. За супер меки устни, уверете се, че винаги прилагате балсам за устни. Преди да сложите червило или гланц – изчакайте няколко минути, така че да изсъхне.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар