Добрата стойка смъква години и сваля киограми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Доста жени мечтаят за пищен бюст, но изобщо не е лесна paбота да се поддържа тази планина от женствена плът

стойка В крайна сметка размерът като че ли е без значение, но красивият им вид е задължителен.

Стойте изправени

Един от най-добрите трикове бюстът ви да изглежда приказно е правилната и изправена стойка. Бъдете сигурни, че нито за секунда не огъвате гръбнака си като уплашена котка. Това не само ще направи гърдите ви да изглеждат по-големи и пo-наперени, но и цялото ви тяло ще изглежда по-високо и слабо.

Спете в правилната поза

Забравете за спането по корем или настрани. Тези пози помагат за образуването на бръчки върху деколтето. Ако спите по гръб, това със сигурност не само ще предотврати наличието им в тази област, но и ще ви предпази от грозноватото им провисване в бъдеще.

Сутиени с подплънки

За дамите с по-малък бюст използването на сутиени с подплънки може да е вариант За коригиране на дозата, дадена от майката природа. Внимавайте обаче, защото грешният размер сутиен може да причини повече вреди, отколкото благини. Нали не искате да изглеждате гротескно с неестествено побутващи ви по брадичката гърди!

Добавете малко грим

Когато слагате рокля или блуза с дълбоко деколте, не забравяйте да сложите малко грим и върху него. Топнете четката в малко бронзант и нанесете внимателно върху вадичката. Добавете малко блестяща пудра върху горната част на бюста и воала. Гърдите ви ще изглеждат по-закачливи и твърди без значение от размера.

Отклонете вниманието

Ако сте надарена дама, то със сигурност сте се сблъсквали с нетолкова галантните подвиквания на някои неособено учтиви господа по улицата. За да отклоните вниманието от щедрия си бюст, изберете блуза с голяма яка, надиплена около врата в посока на деколтето, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар