11-те най-добри и най-лоши секс съвети, които сме получавали

Най-добрите…

„За една от колежките ми в университета се знаеше, че е лесбийка. След много терзания се престраших да я попитам за някакви насоки… ами как да правя по-добре френска любов. Умирах от срам, докато тя най-картинно ми обясняваше в продължение на половин час. Но приятелката ми още й е благодарна.“ НИКОЛАЙ, 28 г.

„Просто се пусни по течението, не го мисли чак толкова.“ ТАНЯ, 25 г.

„Колкото по-малко говориш, толкова повече секс ще получаваш.” МАРИН, 30 г.

„В леглото е разрешено да си егоист. Колкото и невероятно да звучи, леля ми ми даде този съвет. Каза ми, че ако не се погрижиш поне малко за собственото си удоволствие, партньорът ти никога няма да разбере как да ти го достави.“ АЛБЕНА, 27 г.

„Може да се нарича орален секс, но е задължително да използваш и ръцете си.“ МАРИЯ, 30 г.

„Не бива да спираш при първия оргазъм. Следващите ще са още по-оглушителни.” АНДРЕЙ, 26 г.

 

Най-лошите…

„Една приятелка ме излъга, че женското тяло било устроено така, че е невъзможно да пръцкаме по време на секс, така че няма смисъл да се притеснявам от това. Е, не е вярно.“ ДИНА, 18 г.

„Майката на първото ми гадже ме извика на разговор и ми каза, че ключът към щастието в любовта и в леглото е да нямаш големи очаквания.“ РУМЕН, 22 г.

„Всякакви съвети от женските списания, в които тестисите се наричат „семейни бижута“, а пенисът – „ствол“. Човек, който е сътворил подобни глупости, просто няма въображение и не може да ми дава акъл за секс“ НИКИ, 29 г.

„Огледалата до леглото усилвали възбудата. Не и при мен. Само като си видя целулита от толкова близо и моментално преставам да се чувствам секси.“ ЛИЛИ, 31 г.

„В едно списание пишеше, че ако заклещиш гаджето си в гардероба, това му внушавало, че адски много го искаш. Представих си само как се бутаме сред дрехите, чупим шперплатовата преграда и накрая той решава, че съм пълна откачалка и се изнася да пие бира с приятели.“ ГЕРГАНА, 24 г.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар