Как да програмираш G-точката си?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

G-точката не е точка, а по-скоро цяла област във вагината ти. Тя се нами­ра на дълбочина около три до пет сантиметра във влагали­щето към коремната стена и всъщност е по-близо до уретрата.

g tochka

Сега след като вече знаеш къде точно е G-точката ти, можеш да се забавляваш с нея! Стига да искаш, разбира се. Защото ако си пренебрегвала G-точ­ката си преди, то сега мозъ­кът ти автоматично ще свързва този тип стимула­ция с удоволствието от секса. В един момент ще ти стане навик. Като този да си миеш зъбите сутрин и вечер. Мозъкът ти знае, че когато го правиш, винаги из­ползващ едната си ръка. Ако изведнъж смениш ръцете, тялото ти ще се обърка, защото мозъкът ще праща грешни сигнали. Което е логично, замисли се. Сега невроните, по които мозъкът пра­ща сигнали по тялото ти и обратното, трябва да проме­нят Всичко научено и да за­почнат отначало. Същият принцип важи и за G-точка­та. „Изучавай тялото си внимателно и насочвай цяло­то си внимание към вагина­та си и онова, което е вът­ре“, съветват сексолозите.

И още нещо, много важно: „Ако в един момент имаш онова усещане: „пишка ми се, трябва да отида до тоалетната веднага“, недей да спираш, а просто се от­пусни и дишай дълбоко. Това значи, че си в правилната посока“, обясняват още специалистите. За предпочитане практикувай това по време на мастурба­ция или по време на любовна­та игра с партньора си. Но му кажи какво смяташ да правиш, за да може, първо, да знае какво правиш, и второ, да се включи, ако пожелае. Най-важното е да си дадеш време. Защото това е като да се учиш да караш колело. Не можеш да се научиш, дока­то не паднеш първите някол­ко пъти. Но усвоиш ли го веднъж, не минава много време до момента, в който караш без ръце, нали!

 

 

Разтърсващ оргазъм ? Възможно е!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар