9 страстоубийци, които убиват желанието на мига

strastoubiici

  1. Свърши ли? Защото аз май не…“ Всяко обсъждане на „свършването“ на първата, втората, третата и така до десетата среща, може да доведе само до един край, и той в никакъв случай не е еротичен.
  2. Марката на дезодоранта ти и небрежното вметване, че не си го ползвала от сутринта. В този ред на мисли – козметичката ти, фризьорката ти, марката на шампоана ти и всички неща, които правиш под душа сутрин. Не, не е небрежно, странно е, ако говориш за тях.
  3. Пижамата ти на корабчета, с която се чувстваш като героиня от сериал. Много е сладка, ако ще си правиш парти с боядисване на коса вкъщи, не и ако ще му се появяваш, за да правите секс за първи път.
  4. Мръсните чинии, мръсното пране, космите… другите три безкрайни неща след вселената и човешката глупост. Не, нито едно от тях не му действат добре, когато ги види. Повярвай ни. Колкото и небрежно да се опитваш да представиш личната си бъркотия.
  5. Вкара ли го!?“, „Влезе ли?“, „Дали е вътре?“ и всякакви въпроси от този тип, придружени с кикотене, докато той се опитва с пот на челото да вкара куфара ти в багажника на колата за първия ви уикенд заедно. Бъди сигурна, че „Вкарване“ по време на него няма да има, или поне през първата нощ…
  6. Всякакви въпроси за тялото ти, на които той не знае как да отговори. Той знае как изглеждаш гола, дори когато не те е виждал още. Повярвай ни. Харесал те е. Не го питай неща, за които не искаш да го чуеш да се изказва.
  7. Алкохолът. Той може да вдигне нивото в определен момент и в определено количество. След това просто си е грозна гледка, особено ако е придружена със задължителните женски брътвежи. Няма нищо по-неприятно от пияна жена… Може би пиян мъж, но ти не искаш да знаеш.
  8. Анцугът, размъкнатата ти жилетка и изобщо Всяко нещо, което дори само нашепва „домашно облекло“. Мъжете не обръщат внимание на тези неща, но определено разбират, когато носиш размъкнати стари дрехи. И те го правят, но не когато излизат с теб, нали?
  9. Фейсбук. Обяснявай се в любов на приятелките си, публикувай песни за любов (те всички изведнъж придобиват смисъл), но не слагай статуси с него (тагнат), ваши снимки в сърчица и любовни послания, дълги поне страница, за него. Особено ако не сте заедно от… първи клас, примерно…

 

 

 

За разтърсващи креватни удоволствия – храна, а не хапчета!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар