Мъжете трябва да познават женската анатомия!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Напоследък сексът не е достатъчно задоволителен? Значи сте дошли на правилното място.

jenskata anatomia

Ан-Марлин Хенинг, секс-терапевт и бестселър автор помага на неопитните мъже. Защото ако има някои, който може да им каже какви умения им трябват в спалнята, бъдете сигурни, тя е човекът.

 

Важен урок по биология:

Клиторът или вагината?

Как точно жените свършват?

Женският орга­зъм все още е една голяма мистерия за много хора, как­то мъже, така и жени. Затова ще започнем от основно­то. Клиторът, известен още като най-чувствителната част на тялото ти, се нами­ра в горната част на вът­решните срамни устни. Мал­кото израстъче, което се вижда, се нарича клиторна главичка. Но това е само вър­хът на айсберга, както се казва. Защото тази малка главичка е едва малка част от този легендарен орган, който може да бъде дълъг до 10 см навътре. Да галиш клитора е най-бързият начин за достигане до оргазъм за но  освен това той може  да бъде ад ски чувствителен, дори при допир непосред­ствено след оргазъм. В този случай най-добре е да го ос­тавиш на мира. Нека обаче да се впуснем в малко по-за­дълбочена информация сега. Ако искаш да говорим за ва­гиналния оргазъм, то е редно директно да прескочим към любимата тема – G-точката. Първо, нека да кажем нещо, което хората често пропускат: G-точката не е точка, а по-скоро цяла област във вагината ти. Тя се нами­ра на дълбочина около три до пет сантиметра във влагали­щето към коремната стена и всъщност е по-близо до уретрата. Това обяснява и защо много жени изпитват нужда да отидат до тоалет­ната, когато стимулират тази област за първи път.

Най-важното на този урок: вагината и клито­рът имат много общо помеж­ду си, отколкото някога си предполагала. „Вагиналните стени са директно свързани към вътрешната част на клитора – обяснява секстерапевтът Хенинг – Има без­брой нерви и нервни пътища между G-точката и клитора и това е една от причините експертите вече да не гово­рят за два различни оргазма“, добавя тя.

 

 Тя обича секс играчките, той – не…проблем ли е това?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар