Искаш да си намериш работа? Съветите на нумерологията!

промоции

За да узнаете собственото си число на работата, сумирайте всички цифри в датата си на раждане, докато не се образува едноцифрено число: това ще е вашето число на работата

Част 1

професия
Например сте родени на 27.12.1989г.:2 + 7 + 1+2+1+9+8+9=39= 3 + 9 = 12 = 1+ 2 = 3.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 5

Изберете работа, свързана с честа смяна на мястото – например в която има много пътуване в командировка. Желателно е да не е свързана с рутина. Петицата има голям избор от професии, но най-подходящи за вас са търговията, шоубизнесът, сферата на развлеченията. При желание можете да станете водещи в радио, лектор или писател. Освен това по душа ви е законодателството, затова можете да се пробвате в сферата на детективските услуги. Очакват ви успехи и в областта на журналистиката, телевизията, преподаването. Имате талант да влияете върху убежденията на хората, което разкрива за вас възможности в много сфери.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 6

За вас са препоръчителни професии, свързани със семейните ценности и бит. Работата ви може да има отношение към производството на дрехи или играчки, средства за лична хигиена, мебели, хранителни продукти, дизайн на интериора. Можете да се пробвате в работата с деца и животни.

От вас ще излезе добър психолог, социолог, лекар. Можете да сте отличен преподавател, репетитор. Благодарение на взаимовръзката си с природата ще се чувствате отлично в ролята на еколог, биолог, специалист по исторически разкопки.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 7

За вас е подходяща работа, предполагаща минимална намеса от страна на началството при максимум самостоятелност. На способностите ви съответства длъжност, свързана с анализ на информация. Можете при желание да се насочите към научноизследователската дейност или да станете автор на научни трудове, писател, критик.

Отдавате предпочитания на знанията пред вярата, но именно седмицата ще ви осигури духовно прозрение и езотерично разбиране, затова можете да се посветите на разпространението на съответните учения. От вас ще излезе отличен наставник.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 8

Работа, свързана с деловата хватка, е вашият вариант. Можете да преуспеете, като се занимавате с финансови активи, недвижимост, защото сте способни да работите с големи инвестиции. Можете да станете добър мениджър, директор, управител на завод. Едновременно с това сте подходящи и за съдия и съветник. Удачен ще е изборът на професията на репортер-пътешественик, изследовател на нови земи. Максимално удачното занимание са финансовите операции и борсите. Работете със сериозни компании, инвестиции, в сферата на капиталното строителство и международните отношения.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 9

Вашата работа не трябва да е свързана с голям риск и отговорност. В идеалния случай в задълженията ви ще влиза нещо, свързано с помощ за хората – може би длъжност в някаква обществена организация. Не е зле да намерите попрището си в сферата на пътешествията и командировките. Деветката отлично хармонира с областта на медицината и психологията. Ще можете да работите и като дизайнер, дърводелец, както и да изработвате предмети на разкоша.

Ако изберете професия на сцена, желателно е тя да е свързана с емоции. При избора на професия от значение за вас е интересът към работата и възможността да се реализирате.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар