За всичко й угаждах, а тя ме заряза заради друг!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Аз съм мъж, на 30 г. Ожених се по любов за момичето, което обичах безумно. Доста хора ми казваха, че не е стока, но нали бях заслепен от любов – не чувах думите им.

Вдигнахме сватба за чудо и приказ, а след година съпругата ми забременя и ми роди син, когото боготворя. Отношенията в семейството ни обаче започнаха да куцат. Жена ми беше вечно недоволна и твърдоглава. Заяждаше се с мен без повод, макар че пари никога не й липсваха и имаше всичко, което пожелае. Тя не знаеше какво е да нямаш, защото аз и родителите ми се скапвахме от работа, за да живеем охолно. В един момент започна да се заяжда и с нашите, като постоянно ги оплюваше. Накрая се разделихме. Цели три години не ни даваше да виждаме сина ми. Умолявах я да се върне, но тя беше непреклонна.

След три години все пак реши да се съберем отново и да заживеем нормално, а аз бях безкрайно радостен, че отново имам семейство, и най-вече, че детето ми няма да расте без баща. След няколко месеца съпругата ми започна да излиза сутрин и да се връща чак на следващия ден. Звънях й по телефона да я питам къде е и кога ще се прибере, а тя ми отвръщаше троснато, че не е длъжна да ми дава отчет къде е и с кого е. Когато си искала, тогава щяла да се прибира.
dvamaТака я карахме цял месец, а в един момент дори започна да си изключва телефона, за да не мога да й се обаждам и да й търся сметка за поведението й.

Един ден съпругата ми заяви, че ме мрази и вече няма никакви чувства към мен, че иска да се разведем, защото има друг мъж в живота си, с когото щяла да се събере. Бях като попарен. Плаках и й се молих да се вразуми, но тя беше категорична. Събра си багажа, взе сина ни и отиде да живее с любовника си.

В тежка депресия съм, плача, искам да видя детето си, но жена ми не разрешава. Ще полудея от мъка и отчаяние, питам се къде сгреших? След като постоянно й угаждах за всичко, тя ми сложи рога. Как да вярвам вече на жените?

Съветвам всички мъже да внимават и да си отварят очите на четири, преди да вземат важното решение да се оженят. Защото на жена и змия не може да се има доверие. Едва ли втори път ще създам семейство…

Изоставеният

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар