Антицелулитни бинтове помагат за изглаждането на кожата

Една от приятните терапии за премахване на портокаловата кожа е увиването на тялото в антицелулитни бинтове и завиване с термоодеяло

целулит Топлината отваря порите и антицелулитният серум от бинтовете влиза в кожата, стигайки до проблемните зони. Най-добър ефект се получава, ако след това се направи мезотерапия върху бинтовете.

Детокс шотове чистят организма от токсини

Напълно нов метод, който в момента е много актуален у нас, е да се пият детокс шотове, докато се правят антицелулитни терапии, и след месец, освен че тялото става красиво, се изчиства отвътре. Най-популярни са артишок ампулите, всяка от които се разтваря в литър и половина вода и се пие през целия ден. В опаковка за един курс на изчистване има 20 ампули. Когато се изпият, се прави почивка от 6 месеца и процедурата може да се повтори. Единственият неприятен ефект е, че се появява нужда от по-често ходене до тоалетна. След този детокс организмът е пречистен, функционира по-лесно и се усеща лекота и свежест. А жени, които имат проблем с отичането на краката, след детокса сменят обувките си, защото старите започват да им хлопат.

Важно! По бреме на терапиите, а и след това трябва да се изхвърли от менюто всичко мазно, пържено, тлъсто, както вафлите , и другите рафинирани \ храни, които често са причина за появата на целулит, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар