Не знам и аз как го направих – отдадох му се бързо, страстно и шеметно

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Майка ми има една братовчедка, която е голяма тарикатка и сметкаджийка. Поне според мен.

strast

Въпросната леля Софка живееше в дълбоката про­винция, където са и нашите. Иначе се правеше на голямото добрутро и все се вреше тук и там с надеждата да се докопа до някоя далаверка. И поне­же рано или късно това се случва, така стана и с леля Софи.

Тя се омъжи за един моряк, който цял живот бил ерген, но накрая си взел булка – леля ми. И тогава започ­наха изхвърлянията й, защото вече беше хем с положение, хем разпола­гаше с много пари. Започна да ходи по разни мероприятия, културен жи­вот, екскурзии и съвсем й се вдигна гарда. Нали си я знам от сто години, бях наясно каква селянка е, но поне добре го играеше.

Наближаваше 50-годишният й юби­лей и тя се гласеше за грандиозен банкет. Покани цялата рода, канеше се да направи юбилей колкото за цяла сватба. И съответно всички се нато­варихме и отидохме да уважим госпо­жата в Бургас.

Настаниха ни в голямата вила и шоуто започна. То не беше фръцкане, номера и позьорство. Добре, че по­знавах главната героиня, та хич не й се връзвах. В ресторанта, който беше на брега на морето, нещата не бяха по-различни. Започна едно посреща­не на гости, едни чупки, но най-мразех целувките й – дълги, мазни и мок­ри. Навсякъде хвърчаха слюнки. Иде­ше ми с часове да се къпя след това. Иначе се беше опитала да направи някакво разпределение и аз бях на­станена в младежката група. Не че познавах хората, но поне беше по-ве­села групичка, пък и случих на съсед по място. Младежът до мен беше за­бавен и разговорлив. Казвам младеж, щото си беше на 19, а аз с цели 12 го­дини повече.

По едно време той ми предложи да ме разходи в морската градина. Оби­колихме пейките и седнахме на една с изглед към морето. Младежът се оказа напорист и загорял, нито за миг не се поколеба да се пробва. Аз от своя страна бързах да не изпусна авантюрата и младата плът. И стана тя една, не е за разправяне. Отдадох му се бързо, страстно и шеметно.

После часове не можех да дойда на себе си от случилото се. Въобще не мислих какво ще стане и как може да ни сбарат в парка и да си навлека куп проблеми от едното удоволствие, но то като дойде, не пита. Набързо заб­равих скучния юбилей на леля Софи и влажните й целувки, просто им наме­рих заместник.

Антония

 

 3 ключови момента, за да е пълно удоволствието

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар