3 ключови въпроса за секса за една нощ

промоции

У нас или у вас?
Принципно е по-добре да не издаваш къде живееш. Защото не се знае в кой прекрасен момент другата страна ще се сети за съществуването ти (обикновено е по малките нощни часове) и окрилена от сериозното количество алкохол, ще дойде да ти тропа на вратата. Особено ако си имала неразумието да си дадеш телефона и да не си го вдигаш.

Един бис?
Да си представим идеалния случай: той е бил в кондиция, а не мъртвопиян; ти не си се притеснявала доколко ти се вижда целулита; паснали сте си като темпо и сте успели къде с интуиция, къде с напътствия, да се доведете взаимно до оргазъм. А сега в главата ти се върти еретичната мисъл дали пък да не останеш за още една порция на сутринта? Истината обаче е ,ч е еднократния секс напомня приказката за Пепеляшка – на сутринта цялата магия ще е изчезнала.

А ако е приятел?
Тогава е абсолютно задължително да уточниш, че става дума за еднократно изпълнение ПРЕДИ, а не постфактум. Приятелите се намират твърде трудно, за да се губят толкова лесно.

 

 6 деликатни момента в секса за една нощ

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар