Приятели, добрините се записват!

Здравейте, приятели! Има една чудесна поговорка – сговорна дружина планина повдига. Вярвам, че когато хората се уважават и има любов между тях, са в състояние да извършат чудеса.

Наскоро една позната ми се похвали, че от неприятното й двугодишно кожно заболяване не останала и следа. Слава на Бога! Тя ми благодари, че съм й помогнал със съвет, нали съм фелдшер.

dobriniМоя позната ромка две години се бори да си осинови дете. Молех се много за нея. И онзи ден я срещнах с бебешка количка, а вътре – едно красиво мургаво момиченце! Честитих й малката принцеса и сърцето ми се изпълни с радост. Дано да са щастливи заедно дълги години! Признавам, в очите и на двама ни блестяха сълзи. Нали всяко хубаво дело се записва в „Книгата на доброто“ там горе, на небето.

И накрая няма да пропусна да ви разкажа една забавна случка за своята пуделка Дарина. С триста зора я подстригах, за да не й е горещо през лятото. Дори счупих новата си ножица. А когато се оплаках на продавача, аз излязох виновен. Какво съм искал – за 1,60 да подстрижа 160 кучета ли?

Сега няма и помен от голямото сиво къдраво куче. Добре, ама котките в първия момент не можаха да я познаят, ежеха се срещу нея и съскаха. Успокоявах ги, че това е кака им Дарина, и каква е хубавица, но те продължаваха. Накрая й облякох една нейна дрешка и борбата утихна.

Любчо

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар