6 деликатни момента в секса за една нощ

промоции

Заповядай нещо като етикет за поведение, който ще ти спести изнасянето в малките часове по терлици… през терасата и по водосточната тръба!

Както казва един приятел, секс еднонощките са си супер. Стига на другата сутрин да не отвориш очи и да не установиш, че собственият ти космат крак е нежно преплетен в този на „партньорката“ ти (от мъжки пол) от снощи. Дай да видим кои са другите евентуални деликатни моменти и как може да бъдат избегнати.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 1. Обръщенията.
Наречи Киро „Гошо“ и… после само стой и си гледай сеира. Понякога се случва да прекръстиш неволно дългогодишното си гадже, какво остава за някого, с когото си се запознала преди броени часове или минути (на поне едно голямо).

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: Опитът показва, че „Да, да, страхотен си… ъъъъъ… извинявай… как каза, че ти беше името?“ води до засечка в либидото следователно е най-добре да прибегнеш към използването на безобидни събирателни обръщения от сорта на „котенце“ и „слънце“.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 2. Комуникацията
Ясно е, че когато става дума за секс за една нощ, не сте се харесали заради вътрешната си красота. В дискотеката или бара ти си си паднала по мускулите му, подаващи се от класическия бял потник, а той – по умението ти да връзваш с език дръжка на коктейлна черешка. Лошо няма, да не би първобитните хора да са правели обстоен прочит на Ницше, преди да пристъпят към продължение на рода?

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: Този непознат няма нужда да чуе в подробности как е минал денят ти в офиса, каква диета пазиш и колко не се разбираш с брат си. А човек е склонен да зацикли на лична тематика след алкохол и секс. Така че се дръж като англичанин – учтиво говори за времето и прочие кухи теми.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 3. Еротичната комуникация
Дори Едуард от „Здрач“, дето се фукаше как може да долови какво преминава през главата на всички наоколо, не можеше да прочете мислите на Бела. Представи си какво остава за твоето обикновено, смъртно другарче по легло за една нощ.

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: След като този човек надали ще го видиш повече, можеш спокойно да се отпуснеш и да му споделиш какво искаш в секса. Погледни го и от тази страна: ако той изненадващо ти цъфне с камшик и въже, а очевидно не е тръгнал на родео, няма ли леко да се шашнеш що за извратеняк имаш насреща си? Съвсем друго би било, ако първо те попита имаш ли нещо против.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 4. Фалшивата любезност
В момента, в който той ти поиска телефона, се получава малко като ситуацията с вежливия лос. Това, че преди броени мигове сте били едно телесно цяло, всъщност не ви прави близки и не ви дава правото да влизате в личното пространство на другия.

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: Ако не желаеш да видиш никога повече този мъж, ще му спестиш много унижения с едно категорично „Не, няма да ти дам номера си, мито ще ти кажа къде ходя. Ако е писано да се видим, все ще се засечем някъде.“ А ако стане прекалено настоятелен, винаги можеш да се направиш на Спящата красавица, докато той също заспи и ти разчисти пътя за отстъпление.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 5. Без изход
Ако сте на негов терен, работата е ясна и лесна. В момента, в кой¬то заспи (ето че сега благославяш склонността на мъжете да отнасят плувката веднага след секс, нали), тихичко си обираш крушите и се измъкваш през официалната врата. Ако сте у вас обаче?

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: Най-добре е да излъжеш, че живееш с роднини, които сега са някъде, или че ще се местиш в края на месеца. За всеки случай. След което му се извини, че няма как да остане, защото майка ти и баща ти пристигат на гости утре рано сутринта, а баща ти е адски консервативен.

ДЕЛИКАТЕН МОМЕНТ 6. Срещи от третия вид
Така, изпълнението вече се е случило – независимо добре или зле – и ти го коментираш с приятелките си. За късмет въпросният младеж близа в заведението, където седите, идва да те поздрави и… някой от масата не се сдържа и изцвилва. Или в секундата, в която той ви обръща гръб, едно нетърпеливо гласче се изцепва: „Ама това ТОЗИ ли беше?“

ИМАЙ СИ ЕДНО НА УМ, ЧЕ: Принципно е добре да въведеш ключово име на въпросната личност, вместо да използваш истинското му (ако го помниш, разбира се). Защото светът е малък и дори с него да не се засечете, нищо чудно на съседното сепаре да се окажат негови приятели – пред които, естествено, се е похвалил.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар