Как да изберете стила на общуване с непознати?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Обърнете внимание на техните мобилни телефони!

разговор

Ако човекът има солиден телефон от известна марка, без всякакви технически новости, пред вас е реалист и консерватор. Не си струва да му предлагате проекти на въздушни замъци -напротив, заложете на точните разчети, на свободното опериране с отхвърлени от по-консервативните ви колеги. Той ще ви разбере от половин дума.

Любителите на телефони с всякакви технически новости (фото- и видеокамери и пр.) бързат да живеят, страхуват се да не пропуснат нещо важно. Те ще се отнесат положително към всякакви предложения, свързани с техническото усъвършенстване и преобразуване на живота.Те обичат всичко качествено и скъпо.

Жена, предпочитаща ярък дамски модел телефон с множество дрънкулки и украшения по него, е кокетна, женствена, лекомислена (или иска да я мислят за такава). Искате да й направите впечатление? Дайте си вид, че на първо място сте оценили женските й качества, а едва след това професионалните.

Дама, която предпочита мъжки модел телефон, иска да изглежда равноправна с мъжете, предпочита в нея да виждат преди всичко висококвалифициран специалист, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар