Две части или цял бански? Вижте снимките…

С летните жеги идва въпросът: „Какъв бански да нося това лято?“

Някои жени предпочитат да се придържат към собствените си вкусове за цял  бански, защото дава възможност за голям избор на модели. Но какво да кажем за възможността бански в две части? Те също имат изобилие от модели, при това по-лесно можете да махнете горната част и да демонстрирате модерния стил монокини. Съветите, които ние имаме за вас, са: носете бански в стила, който най-добре отговаря на вашите нужди и индивидуалност.

1

Ако имате нужда от засилване на подкрепата, изберете повдигащ стил.

7Ако сте в нужда от някои допълнителни подплънки, но не харесвате повдигащия стил – има бански с подвижна подложка. Този стил ще ви позволи да добавите повече подложки, за да получите вашето ниво на комфорт.

2

Ако просто трябва да покажете вашите прелести, бъдете секси и се чувствайте невероятно в банския си костюм. Имате на разположение много стилове, които правят точно това: подчертават  извивките ви и подобряват вашата чувственост.

7

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Банските могат да демонстрират както сложна ръчна изработка, така и обикновена материя, но подбрана в различни разцветки и нюанси, които импонират на аксесоарите.

9

Един модел – различни цветове.

10

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интересни предложения имат някои модни дизайнери, но само за тези, които предпочитат да са повечко облечени на плажа.

3

5

 

 

7 съвета как да изберете правилния бански…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар