Десет сексуални фантазии, с които мъжете обичат да експериментират

Мъжете обичат мислите им да бъдат управлявани от секс. Това е тяхна естествена тенденция, да мислят за секс всеки час от деня. Въпреки това, монотонността в сексуалните действия не е възбуждаща за мъже. Те обичат да експериментират за да се подобри сексуалното удоволствие. Сексуални фантазии нямат никаква граници за мъжете, тъй като те намират разнообразни идеи, от които да се вълнуват и да бъдат сексуално задоволени. По-долу са топ 10 на сексуалните фантазии, които повечето мъже искат да изпълнят най-малко веднъж в живота си.

Тройка

Мъжете често фантазират, че получават сексуално взаимоотношение с две жени едновременно. Най-вълнуващата част от тази фантазията е да оставят жените да подгреят с лесбийки действия. Сексуалната забава се увеличава двойно за мъже с мисълта, че се обслужва от две жени. Дори и ако те не са в състояние да изпълнят тази фантазия, мъжете я считат като най-възбуждаща сексуална мисъл.

Споделяне – стар навик

Докато повечето от мъжете биха се поколебали да признаят, споделянето на жените им с други мъже, това е една обща фантазия за тях. Те също така биха могли да искате да гледат, техните жени, които имат сексуален контакт с напълно непознати мъже. Този вид  фантазия е наслада за мъжете, тъй като те са в състояние да гледат сексуалното изразяване на партньорката си, докато тя е с други мъже.

Да си откраднат „задно“ забавление

Мъжете често искат да опитат нещо, което е изключително отричано от жените. Фантазирането за анален секс е това, което управлява умовете на много мъже. Това има общо и постоянния отказ на жените им, което ги кара да се възбуждат още повече при мисълта за проникване в ануса. Проникването в ануса може да бъде по-приятно, отколкото вагиналния полов акт и това подклажда мислите на мъжете в тази посока.

Получаване на опит от опитните

Тук говорим за мъже във възрастовата група от 18 до към 25. Фантазирането за секс със зрели и опитни жени е на върха сред мъжките сексуални фантазии. Учителите в училището и университета и секси жените в квартала често са в мислите на тези мъже, които са в процес на откриването на вълнуващия свят на секса.

Да доминират и да бъдат доминирани

Мъжете, особено тези, които имат алфа мъжки качества, обичат да се държат като императори с жените си. Те доминират по природата и фантазират за това и в леглото. В същото време, обичат да позволяват на жените да вземат контрол в секса, което друга сексуална фантазия. Във всеки случай, господство е ключът към удоволствието при мъжете.

Орално изпълнение преди основното шоу

Въпреки, че повечето от жените не одобряват, това не спира мъже от фантазирането за орална любовна игра. Тези, които са го преживели, си мечтаят да го получават дори по-често. Интересно е да се отбележи, че мъжете показват същия ентусиазъм в предоставянето на орален удоволствие на своите жени. За тях да гледат техните жени, възбуждащи се чрез орална стимулация, също е изживяване.

Промяна на обстановката за разнообразие

Мъжете намират спалнята си за скучна. Те си въобразяват за други части на къщата, за да подправят сексуалните си контакти. От вани до кухненски шкафове, има много любими места на мъжете, където те си фантазират да изпълнят своите сексуални експедиции. Стълбище, балкон, тераса и всяка възможна част на къщата е идеален фон за тях.

Секс на открито за изключително забавление

Да имат сексуален акт на открито е вълнуващо за мъжете. Те си фантазират, че правят секс в колата, на плажа или дори в съблекалнята. Тръпката от това да те хванат е изненадващо приятна за тях. Тяхното въображение може да конвертира всяка част на света в тяхна сексуална площадка.

Шоу пред публика

Мъжете няма да имат нищо против другите, да ги гледат докато извършват сексуален акт. Това в действителност е дива фантазия за тях – да покажат своите сексуални способности на другите. Фантазирането им върху идеята да бъдат гледани, докато правят секс ги насърчава да записват видео клипчета на своите актове. Това също така им позволява да споделят своите постижения със своите приятели по-късно.

Голо представление

Голи танцуващи женски тела е като екстравагантност за мъжете. Естествените извивки на телата на жените е нещото, което мъжете обичат да виждат, ангажирани в танцов спектакъл. И още повече ако представлението започва със стриптийз, това е като черешката на сладоледа. Друга любимо нещо за мъжете е да гледам голи танцуващи  жени, със завързани ръце. Това допринася за тяхната сила и желания.

Няма ограничение при сексуалните фантазии, които действително работят за увеличаване на удоволствието. Жените могат и да отрекат, но те ​​обичат да са част от тези фантазии, за да споделят неограничената забава.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар