Студът навън е отличен повод за еротично самоусъвършенстване

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мой приятел се притеснява, че през зимата ин­тимността с любимото му момиче зацикля и пита дали затова е виновен студът. Според мен тъкмо напротив – този сезон е особено подходящ да разпалиш въображението си и да направиш секса още по-забавен и вълну­ващ.

Студът навън е отличен повод за еротично самоусъвършенстване

Ако усещате някакво охлаждане на страстите, основната причина е на­маленото количество на хормона серотонин, кой­то се произвежда в орга­низма от слънчевата светлина. Колкото по-ин­тензивна е тя, толкова по-голямо е и количеството му. Независимо от ниски­те температури обаче чо­век може да надхитри липсата на въпросния хормон и пак да бъде лъв или лъвица в леглото. Ето и няколко идеи за целта.

В мрачното време има­те по-голяма възможност да се сгушите до любимия и да се радвате на прият­ната му компания. Студът навън е отличен повод за еротично самоусъвършенстване, романтични вечери и експеримента­лен секс. И още – няма по-добър начин да се сгрееш от… един сексмаратон! Застелете леглото с хуба­во спално бельо – копри­на или сатен. Мекото оде­ало също ще се впише добре. И бързо се муш­кайте и двамата под за­вивките. Нека мъжът ви прегърне откъм гърба, като притиска корема си към вашия гръб. За заг­рявка споделете един на друг за какво мечтаете, къде искате да пътувате, докато стигнете до сексу­алните експерименти, ко­ито ви се ще да опитате. Признанията в тази поза се случват лесно, защото не се гледате очи в очи и липсва неудобството.

В студените нощи еро­тичният масаж е идеален начин да увеличите либи­дото. За да му се насла­ди и вашата половинка, не е задължително да сте професионалисти. Дос­татъчно е да знаете опре­делени точки от тялото, които ще го отпуснат и предразположат. Обърнете внимание на областта под пъпа, на пръстите и най-вече на краката му.

Ваната е прекрасна ал­тернатива на леглото. Напълнете я с гореща вода, добавете пяна и ня­колко капки ароматно масло. Може да съчетае­те портокал и канела или бергамот, лавандула и мента или роза и жасмин. Тези комбинации дей­стват релаксиращо и възбуждат сетивата. По­ставете свещи и избере­те подходяща музика. На­правете си един на друг нежен масаж. Стимули­райте ерогенните си зони, с ръка или пък със струя­та на душа. Най-безопас­ната поза, която може да се използва в това хлъзгаво пространство, е кучешката.

Друга вълнуваща секс прелюдия е стриптийзът. За чувствения и възбуж­дащ танц можете да пол­звате всичко, за което се сетите: секси бельо, секс-играчки, любимата музи­ка на своя партньор и т.н. Защо да не си организи­рате и еротични състеза­ния, чиито условия, на­пример, да са: кой ще се съблече по-бързо (като задължително трябва да се запази еротичният мо­мент), кой ще свали по-бавно определена дреха, кой ще измисли най-нео­бичайния еротичен кос­тюм, кой първи ще се под­даде на изкушението?

И да завърша с още една препоръка – еротич­ното бельо също е добра предпоставка за гореща зимна нощ в прегръдките на любимия мъж. Черве­ното е много подходящ избор в случая.

Стефан Петров

 

 

Десет сексуални фантазии, с които мъжете обичат да експериментират

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар