Какво разказва вратовръзката?

Ти лайф за Лекува

Повечето мъже не могат да понасят вратовръзки, наричат ги пренебрежително „примка“ и при първа възможност се стараят да се избавят от тях

 

вратовръзка

Очевидно, те знаят, че вратовръзката може да разкаже на жената много от онова, което е по-добре да остане скрито..

Вратовръзка на плетеници

Той носи вратовръзки с малки фигурки, ромбчета или прости орнаменти? Пред вас е най-надеждният и практичен представител на мъжката половина на човечеството. На първо място за него винаги ще бъдат семейството и децата, той ще носи заплатата си до стотинка у дома. Скромен, незабележим, сдържан. Не изпада в ярост, не постъпва необмислено. Идеалният мъж, ще кажете. Може би, само че имайте предвид, че заради вас той никога няма да се осмели на подвиг или на безумство и дори цветя ще получавате само по разписание: на рождения ви ден и на 8 март.

Вратовръзка на цветчета

Предпочитат я най-обаятелните представители на силния пол. Те са поддържани, умерено романтични, общителни и галантни. Обожават жените, често са душата на компанията. Обикновено това са представители на творческите професии, които предпочитат да се крият от неприятностите на реалния свят в света на фантазиите.

Вратовръзка на ивици

Предпочита се от мъже с колосална работоспособност и огромно самолюбие. Те упорито се стремят към целта си, като й подчиняват всичко и всички. Готови са да работят от сутрин до вечер, като забравят напълно за почивка, семейство и собственото си здраве. Независими са, предпочитат да вземат всички решения самостоятелно, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар